- 696
- 179
- 43
500 lük alışverişe 300 veririm
350 e okeyım
500 lük alışverişe 300 veririm
önce siteye bakayım ne lazım350 e okeyım
önce siteye bakayım ne lazım
750 tanımlandı hemen al sonra öde çıkmıyor ödeme seceneğinde nasıl Aldınız
Aşağıya in aşağıya 😀750 tanımlandı hemen al sonra öde çıkmıyor ödeme seceneğinde nasıl Aldınız
İndim yok😅Aşağıya in aşağıya 😀
Aşağıya in aşağıya 😀
O iş sakat dostum . Mal eline geçmeden zaten o işe girmeyeceksin. Siparişi veren arkadaşın iptal etme şansı vardiyelimki ben x şahısıyla anlaştım bana 500 lük alışveriş yaptı ben ona 300 vercem nasıl olcak bu iş. o mal elime gelmeden para vermek istemem mesela. alan kişi de tam tersini istemez
diyelimki ben x şahısıyla anlaştım bana 500 lük alışveriş yaptı ben ona 300 vercem nasıl olcak bu iş. o mal elime gelmeden para vermek istemem mesela. alan kişi de tam tersini istemez
1 tl kart onayını nasıl yaptın soru bu..alışverş aşamasında mı yoksa başka alandan mı1 tl kart onayı var
1 tl kart onayını nasıl yaptın soru bu..alışverş aşamasında mı yoksa başka alandan mı
Banka kartı yada kredi kartı bilgilerini girip devam etmeniz gerekalışveriş aşamasında ödemeler kısmında banka kartı yazıp oluyormus bende yapmadım henuz ama bi arkadaş öyle yazmıs
7 duveli dolandirsan 10 tl limit vermez haci. Hesap dogrulama hediyesi filandirBna 10 TL limit vermis
7 duveli dolandirsan 10 tl limit vermez haci. Hesap dogrulama hediyesi filandir