- 1,062
- 764
- 113
beyler kefil falan değilim ama ben ve 2 arkadaşım aldık odedi ama cok küçük rakamlar 300-400 bugün de aradilar memnun musunuz diye
.beyler kefil falan değilim ama ben ve 2 arkadaşım aldık odedi ama cok küçük rakamlar 300-400 bugün de aradilar memnun musunuz diye
mli siteyeye para yatiran beter olsun kaziklanimhttps://m.hepyek11.com/tr/ bonus talepten ediliyo 1000 cekimli daha sormayın canlıya sEkli dosyayı görüntüle 520681orun
Ciddi misin ya ben çekim kaç para hangi yöntem ben de yatırdım simdiya beyler allah aşkına söyleyin 1000 tl yatırdım çevrimini yaptım askıdaki bakiyeyi ekledi şuan parayı çektirmiyor belge istedi attım 72 saat içinde sonuçlanacak falan diyor
Haydaa kaç para cekimDolandırıcı bunlar. Param gitti ödemediler
Her türlü yakalar selfieyle hiçbir alaka yok cezadaKimlikli selfie 20 bin cezaya hazır olun karakoldan çağırırlar yakında..
Kanka 943 liraydı benim yolladılar kimlik no isim istediler sadeceben yolladım başka şansımız yok başkan at gitsin bidaha da bu siteye bulaşma
Kardeşim genel olarak neyden kazans saglıyorsun
Olmaz kardeşim, bunun selfieyle alakası yok her çekiminde başına gelebilirsence de bir sorun sıkıntı olur mu arkadaşın dediği gibi