- 86,950
- 47,277
- 113
Sitelik durum yok kardes adam hesabimi patlatmis bendede 2 fa aktif deildi adam girdi patlattikardesim geçmiş olsun ama gerçekten nerden buluyorsunuz sahtekar siteleri lisansı varsa sikayet et
Sitelik durum yok kardes adam hesabimi patlatmis bendede 2 fa aktif deildi adam girdi patlattikardesim geçmiş olsun ama gerçekten nerden buluyorsunuz sahtekar siteleri lisansı varsa sikayet et
Yok dost kalan gelmedi hala bekliyorum bu aksam 48 saat oluyor@bjornensz
Canli geldimi moruk hepsi ne durumdasin
Nekadar geldi nekadar kaldı dostYok dost kalan gelmedi hala bekliyorum bu aksam 48 saat oluyor
Dost miktar söylemeyeyim şimdi canlıya giden falan olur malum olaylarNekadar geldi nekadar kaldı dost
Max çekim sınırı mı var toplu olarak mı çektiniz de parça olarak gönderiyorlar, kriptoda öyle miDost miktar söylemeyeyim şimdi canlıya giden falan olur malum olaylar
60%ı geldi 40ı kaldı
Kendileri 2 farklı coinle çekmemi istediler miktarları yazıpMax çekim sınırı mı var toplu olarak mı çektiniz de parça olarak gönderiyorlar, kriptoda öyle mi
Ne güzel siteKendileri 2 farklı coinle çekmemi istediler miktarları yazıp
Aynen dost miktar solemeye gerek yok %60 g4lmesi güzel diğer miktarıda siteleri bilirsin bulandırma çabasında hirs yapıp iptal edmeni sitede kaybetmeni bekliyorlar sen bekle dost o da kısa zamanda gelir inşDost miktar söylemeyeyim şimdi canlıya giden falan olur malum olaylar
60%ı geldi 40ı kaldı
digeride odenir dost bugun icinde insallah tekrardan tebriklerKendileri 2 farklı coinle çekmemi istediler miktarları yazıp
Gerisi de gelir moruk rahat ol helal olsun sanaDost miktar söylemeyeyim şimdi canlıya giden falan olur malum olaylar
60%ı geldi 40ı kaldı
La 1 2 sorum olucakdi sende dmyi kapatmissin.Kendileri 2 farklı coinle çekmemi istediler miktarları yazıp
Aga o nasıl is hem yatirim yapip hem cekim mi yapıyorlarMehmet Erçetin kim benimde kulisbet hesabıma 500 TL yatırop 800 TL çekmiş ödemişler bide
Malum mesajlar gelmeye başladığı için kapattım vallaLa 1 2 sorum olucakdi sende dmyi kapatmissin.
Bana özelde yazHic hatirlamiyorumki.ben 3 4 yerden islem yapiyorum 2 bamka papara ve payfix hangisini nasil inceliycem
Kardo tebrıkler umarım sorunsuz cekersın daım olsunMalum mesajlar gelmeye başladığı için kapattım valla
knka tumbettin kazananlar klubunde yaziyor ne kadar cektigini ne kadar kazandigin gordum ben tebriklerDost miktar söylemeyeyim şimdi canlıya giden falan olur malum olaylar
60%ı geldi 40ı kaldı
İptal edildi yine cekimknka tumbettin kazananlar klubunde yaziyor ne kadar cektigini ne kadar kazandigin gordum ben tebrikler
haydaaİptal edildi yine cekim