- 10,084
- 5,766
- 113
vpnlerin paralı versiyonlarında türkiyeyi seçtiyse her seferinde farklı ip gözükebilir ücretsiz versiyonlarında türkiye yok zatenprogram kullansa TR lokasyon vermez zannetmiyorum yurt dışı verirdi bence
vpnlerin paralı versiyonlarında türkiyeyi seçtiyse her seferinde farklı ip gözükebilir ücretsiz versiyonlarında türkiye yok zatenprogram kullansa TR lokasyon vermez zannetmiyorum yurt dışı verirdi bence
Hmm belki istanbula yada adanaya misafirlige gitmis olabilir diye dusunuyorum.benimle yasit bnden 55 gun kucukbiri adana biri istanbul program kullanıyor herif
Bu isleri yapan adam her tedbiri almistir zatenvpnlerin paralı versiyonlarında türkiyeyi seçtiyse her seferinde farklı ip gözükebilir ücretsiz versiyonlarında türkiye yok zaten
belli oluyor tedbir aldığı paraya kıyıp ücretli vpn, ip değiştirme programları vs. kullanıyordurBu isleri yapan adam her tedbiri almistir zaten
Aynenbelli oluyor tedbir aldığı paraya kıyıp ücretli vpn, ip değiştirme programları vs. kullanıyordur
Şansın bol olsun aman bu sefer dikkat et abi hefesin kursağında bırakırlar yine@bjornensz arkadasa cok tskr ediyorum.cok eski tanisdiklarimdandir kendisi ve bana guzel bi sans parasi atti.
Tumbete verdik bile 😔Şansın bol olsun aman bu sefer dikkat et abi hefesin kursağında bırakırlar yine
Reel aşka karşıyım bro sanal daha hesaplı daha mütevazi geliyor banaElimden tutarmisin beyefendi
Orayı samimi görüyor demekki@bjornensz başka forumlarda dağıtım yapıorsun gözümüzden kaçmadı hani
Sanal olarak tut kankaReel aşka karşıyım bro sanal daha hesaplı daha mütevazi geliyor bana
🖐🏼 Ver eliniSanal olarak tut kanka
Orayı samimi görüyor demekki
💰💰💰🤝🤝🖐🏼 Ver elini
Dost bu senin arkadasinmi valla meraktan soruyom fazla takilion o arkadasa foruma girip ona yazip gidiyon fena sardin adama@bjornensz başka forumlarda dağıtım yapıorsun gözümüzden kaçmadı hani
Kan kardeşiDost bu senin arkadasinmi valla meraktan soruyom fazla takilion o arkadasa foruma girip ona yazip gidiyon fena sardin adama
knkam benım severım 😍Dost bu senin arkadasinmi valla meraktan soruyom fazla takilion o arkadasa foruma girip ona yazip gidiyon fena sardin adama
Benim arkadasim saolsun beni bos gecmedi.ben kaybettim ama o yapacagini yapti onemli olan o.bu arada bnde burayi bos gecmez.simdi basi kalabaliktir o yuzden dm atmiyim adam kac gundur cekimle ugrasiyor bide biz germeyelim adamiDost bu senin arkadasinmi valla meraktan soruyom fazla takilion o arkadasa foruma girip ona yazip gidiyon fena sardin adama
Aynen zaten daha 2.cekimi bile alamamisti halletetsin islerini kafasini rahatlatsin yapar yapmaz onun bileceği iş yapmak zorundada değil ben diğer arkadaş hep onu etiketliyicen arkadaşi sandimBenim arkadasim saolsun beni bos gecmedi.ben kaybettim ama o yapacagini yapti onemli olan o.bu arada bnde burayi bos gecmez.simdi basi kalabaliktir o yuzden dm atmiyim adam kac gundur cekimle ugrasiyor bide biz germeyelim adami