- 87,735
- 47,688
- 113
Bn yazmadim ne yazmisti?kufurse boskoy 😁neden silindi hayatındibi yazdığı
Bn yazmadim ne yazmisti?kufurse boskoy 😁neden silindi hayatındibi yazdığı
küfürdü ama senin yazmadığını öğrendikBn yazmadim ne yazmisti?kufurse boskoy 😁
Iyiki fark etmissin yoksa hem bok yoluna gidicekdik hem adimiz hirsiza sahtekara cikicakdi.kör olasi serefsiz allah onu kör etsin.paramida caldi allahin belasihesabı patlamış sahtekar onun hesabına girmiş mailden oanay gönderince açacağım onun hesabını
Dostmusun dusmanmisin la sesli guldum gece gece 😁hayatın dibine gomilecekler az kaldı son çırpınışları
Dayı bu ibne senin beddualara kalsa yine yaprağı tuttu valla 😂 Ulan Serhat mısın ne haltsın bu adamın ahı yakanı bırakmaz ben diyim 😂Iyiki fark etmissin yoksa hem bok yoluna gidicekdik hem adimiz hirsiza sahtekara cikicakdi.kör olasi serefsiz allah onu kör etsin.paramida caldi allahin belasi
Hallettimforumda 2 aşamalıyı aktifleştir diğer sahtekarı atmamış olabilir hesaptan
Beni bie karakol komutani arasa boyle dese sanane derim beni ne hakla ariyor awama size yemin edebilirim beni arayan karakol du karakeçi jandarma karakol komt yım dedi şaşırdım buyurun dedim 5413884332 bu hatta niye küfür ediyorsun dedi
Ben yokken neler olmus ona bakdim laSon mesajları norrmal dayı
temiz bence
senin pc ve telefon dışında kimse giremez şuan hesabınaHallettim
Bro hesabim patladi konusunu aklima geldikce guncelleyecegim ve hep ahimi bosalticam o lanet insana.lan calamamis bide gidip slotda batirmis ya ona deli oldum.bide kulon tuttunona kahroldum.bide para acil lazimdi odeme vardi odemeyide yapamadim oylede kin tuttum adi kahpe bi insan o.allah onu kör etsinDayı bu ibne senin beddualara kalsa yine yaprağı tuttu valla 😂 Ulan Serhat mısın ne haltsın bu adamın ahı yakanı bırakmaz ben diyim 😂
Cok sukur fakirlik pacalarimizdan akiyor pcmiz yok 😁 cok sukur tlfnumuzda yok 😁 neyseki tablet var oda bozulursa el fatiha 😁senin pc ve telefon dışında kimse giremez şuan hesabına
Dikkat et başkan bence bilgilerin onlarda her sitede farklı şifre ve isim kullanHb bro.hesabi actirana kdr gobegim catladi 😁