- 71,312
- 43,851
- 113
Paranoyak oldum aw
Sorma yazıyor işte kardeşim neden sordun şimdi 😂Senin profilinde neden " NEREDEYİM DİYE SORMA HAYATIN DİBİ " yazıyor 🧐
@Hayatindibi abiye mesaj falan mı ? Karışık ortalık kendimi Şerlok Holms gibi hissediyormSorma yazıyor işte kardeşim neden sordun şimdi 😂
ilk defa kimsin diye bi soru alıyorum lan bunu nasıl cevaplıyoruzKimsin
Bnce bu kotu bi fikir.benim hesap 2 saatte falan acildi actirana kdr omrumden omur gitti 😁 hesap ban yemeden once 39 yasindaydim suan 47 oldum.forumda aktif 500 uye vardir her biri 2 saat surse 1k saat eder oda 42 43 gun surer.hepiniz ban yerseniz ben tek kalirim yanlizlik aci verici beni yanliz birakmayin.sen bu fikirden vazgec brobaşkan bence tek çare ne biliyor musun şuan bütün hesapları bloke etmen gerek mail onaylı giriş yapmamızı istemen gerek hayatındibine yaptığın gibi mail onayı yapıp dönsün herkez foruma bu şahıslar başka bir çok eski kullanılmayan üyelerin hesabına giriyor bence hazırda elinin altında üye adı şifreleri var bence.
Onu nasil fark ettin la@Hayatindibi abiye mesaj falan mı ? Karışık ortalık kendimi Şerlok Holms gibi hissediyorm
O yazı yeni degilki kardeşim hep vardı zaten 😂 lan profile yazıda yazamicaz@Hayatindibi abiye mesaj falan mı ? Karışık ortalık kendimi Şerlok Holms gibi hissediyorm
Babamin ogluyum de sende 😁ilk defa kimsin diye bi soru alıyorum lan bunu nasıl cevaplıyoruz
Dayi benim anlayamadığım tek şey Aston Villa nin nasıl Nothingam i yenemediğiOnu nasil fark ettin la
Tamam temiz geçO yazı yeni degilki kardeşim hep vardı zaten 😂 lan profile yazıda yazamicaz
notinghamla oynamadı ondandır belkiDayi benim anlayamadığım tek şey Aston Villa nin nasıl Nothingam i yenemediği
4 ocaktan itibaren üye alımı yapılmayacak foruma belli bir süre, bundan sonra da foruma kayıt olurken tc onaylı gerçek kişilerin üyelikleri onaylanacakbaşkan bence tek çare ne biliyor musun şuan bütün hesapları bloke etmen gerek mail onaylı giriş yapmamızı istemen gerek hayatındibine yaptığın gibi mail onayı yapıp dönsün herkez foruma bu şahıslar başka bir çok eski kullanılmayan üyelerin hesabına giriyor bence hazırda elinin altında üye adı şifreleri var bence.
Aston nothingam ile oynamadı o southamtonduDayi benim anlayamadığım tek şey Aston Villa nin nasıl Nothingam i yenemediği
Aga tekt n 2 k gitti aston un tek golden kafayı yedim wolver istenotinghamla oynamadı ondandır belki
Biliyorum kral tek golden gitti kupon....Aston nothingam ile oynamadı o southamtondu
en sağlıklısı.4 ocaktan itibaren üye alımı yapılmayacak foruma belli bir süre, bundan sonra da foruma kayıt olurken tc onaylı gerçek kişilerin üyelikleri onaylanacak