Geçen kazandık işte 4000 çekip 2000 i parçaladık 10 dosta öyle 22 bin çekip dm kapatmıyoruz dostKonu açıp kazandığın günleride görürüz insallah dost
Geçen kazandık işte 4000 çekip 2000 i parçaladık 10 dosta öyle 22 bin çekip dm kapatmıyoruz dostKonu açıp kazandığın günleride görürüz insallah dost
Bir iki ödeme yaptik sineye çekildik dost pusuya yattım haftasonunu bekliyoruz 😅Altanim ne oldu sana enflasyon senide mi vurdu
Erhanda oldumu istemene gerek yok paslar o broKonu açıp kazandığın günleride görürüz insallah dost
Ulan nasil oturmuş içine dm kapatmam😅 Sıkıntı yok bizi bilen biliyorGeçen kazandık işte 4000 çekip 2000 i parçaladık 10 dosta öyle 22 bin çekip dm kapatmıyoruz dost
La yok abi takılıyorum ben buna 2 gündür yok dm kapattin yok böyle yaptin sanırsın kazaninca para göndermedik kaçtıkErhanda oldumu istemene gerek yok paslar o bro
Sen bize laf Çarpıyon dost biz hissederiz böyle saça böyle tarakUlan nasil oturmuş içine dm kapatmam😅 Sıkıntı yok bizi bilen biliyor
Onu müsait bi zamanda geri atarsın sevinirim dost durumlar sakatSezarın hakkı sezara roll bitti üzerinden 5 6 saat geçti yazdım ben seni unuttum at IBAN sana da atayım demişti enişte kral adam valla @Enişte
Enişte yeminimi bozdurma açarım şimdi shellac gibi milyar bonus cevirme konusu 😅Sen bize laf Çarpıyon dost biz hissederiz böyle saça böyle tarak
Açarsın dost bi Euro olmuş 35 normal aç bakalım takip edelimEnişte yeminimi bozdurma açarım şimdi shellac gibi milyar bonus cevirme konusu 😅
Canın sağolsun eniştem baştacısın 😂Onu müsait bi zamanda geri atarsın sevinirim dost durumlar sakat
Bülten güzel degil dost haftasonu var aklimda bir şeylerAçarsın dost bi Euro olmuş 35 normal aç bakalım takip edelim
Enişte olmak kolay değil. Herşeyin bir bedeli varOnu müsait bi zamanda geri atarsın sevinirim dost durumlar sakat
Hg dost biraz kumar döndüreyim ben bana bol şansHayırlı işler @Enişte
Enişte maçta yok en iyisi slota gidip kaybedekHg dost biraz kumar döndüreyim ben bana bol şans
Iyi bakamBir iki ödeme yaptik sineye çekildik dost pusuya yattım haftasonunu bekliyoruz 😅
Beline kuvvet 👊🏻Hg dost biraz kumar döndüreyim ben bana bol şans