- 14,061
- 9,981
- 113
Viskiyi fazla iç dost kafan güzel olursa dağıtım yüksek olur Bol bol iç. Oh afiyet olsun 🤣🤣🤣Viskimi aldım konuyu okuyorum keyfim yerinde biraz daha keyiflenirsem dağıtım yaparım
Viskiyi fazla iç dost kafan güzel olursa dağıtım yüksek olur Bol bol iç. Oh afiyet olsun 🤣🤣🤣Viskimi aldım konuyu okuyorum keyfim yerinde biraz daha keyiflenirsem dağıtım yaparım
Hesabi dedenin tc ilemi actin yoksa yas 65mi?Viskimi aldım konuyu okuyorum keyfim yerinde biraz daha keyiflenirsem dağıtım yaparım
Yaş 65Hesabi dedenin tc ilemi actin yoksa yas 65mi?
Tmm dayi saygilar hurmetlerYaş 65
Niye üzerine alınıyon kereste lafı ortaya fırlattımEger beni kastediyosan kafana basarim senin canim yüz verdik şimarma
Nickinin altindaki yaziyi yeni gördüm ayakci kaybol şimdi puahhahahNiye üzerine alınıyon kereste lafı ortaya fırlattım
Uza canımı sıkmaNickinin altindaki yaziyi yeni gördüm ayakci kaybol şimdi puahhahah
Dayı saygılar viski dokunmasın. Forumda +65 yaşında olan 2 kişiden birisin kendine dikkat et 😅Yaş 65
Dost horozun ayakkabıları nerden aldın bizim köydeki horoza bakayım tavuk kovalamaktan ayakları aşındı, adı da Behlül 🤣🤣🤣Uza canımı sıkma
Bu yaştan sonra ya karı koynunda ya viski kuyruğunda öleceğim bakalım göreceğizDayı saygılar viski dokunmasın. Forumda +65 yaşında olan 2 kişiden birisin kendine dikkat et 😅
PuahahahahaNickinin altindaki yaziyi yeni gördüm ayakci kaybol şimdi puahhahah
Abuzerin delikanlı olduğu dönemlerde hediyesi horozumaDost horozun ayakkabıları nerden aldın bizim köydeki horoza bakayım tavuk kovalamaktan ayakları aşındı, adı da Behlül 🤣🤣🤣
Yaşlı kurt musun be . Kullanıcı adı da kurtadam yakışır 😎Bu yaştan sonra ya karı koynunda ya viski kuyruğunda öleceğim bakalım göreceğiz
Güle güle giysin reis 🤣🤣 horozu kesecek olursan ayakkabılar için dm atarım 😅😅Abuzerin delikanlı olduğu dönemlerde hediyesi horozuma
Tebrikler cano güle güle kullanKredi kartından parayı çektim Juncshen Shang Şuan sakat ama 2. Seti önde götürüyor bu uzun sürmez diye düşünüyorum umarım sakatlık etkisini gösterir
Sağol canım. Daniel Rincon’a maçı kazandırır mısın rica etsemTebrikler cano güle güle kullan
Pek anlamam ama bakayım biSağol canım. Daniel Rincon’a maçı kazandırır mısın rica etsem