- 566
- 412
- 63
Simdi bircok kisi beni yanlis anlayacak ama olsun. Bana gore dunyada sevilecek en son mahlukatlar kadınlardır.Dostlar varmi birini deliler gibi sevip ondan sonra gelenlere karşı hiçbir his barindaramayan geceleri uyuyamayan karşındaki seni ne kadar mutsuz etse de peşini birakamayan
Ben sahsen hiçbir kadını sevemiyorum.
Çocukları cok severim erkek arkadaslarimla birlik olup kahveye gitmeyi hafta sonları maça denize mangala ne bilim boyle ortamlarimiz cok iyi olur yada hayvanları bile sevebiliyorum. Ama kadinlar ne bilim cok iclerinde kaldim gerek iş meslek gerek se yurt falan.
Abi bir defa kadınların yuzde 99 yalancıdır net bu kadar aldatma oranlari erkeklerden 3 kat fazladir ama ruhun duymaz.
Cekememezlik, önüne başka arkana başka olurlar, hicbirseyi sır tutmazlar hemen yetistirirler. Ulan herseyi gectim evleniyorsun kocan senin herseyin olmasi lazimken onu yukseltecegine gidip en ufak şeyini evindeki olayları kendi ailesine annesine annesi de babasina anlatır sonra kocası ile ailesinin arası acilir zamanla.
Aslında bunu yapan da kendisidir bunu bile anlayamaz. Yalansa yalan diyin. Nerde bir kavga bir rezalet varsa sebep yuzde 90 kadın. Aslinda burda da hata erkeklerde gecmiste kadınlara bu kadar yüz verilmezdi
Herkez yerini bilirdi ama simdi erkek mi kalmış ki kadın olsun. Neyse bunlarda benim fikirlem konuyla alakası pek yoktu kusura bakmayin. Dokmeye yer aramisim buraua denk geldi 🤗