Biladerim birde 310 lira çekim verdim 500 yollamislarnezaman yaptın dost. bu sıboblar dun aksam dan beri iptal edıyorlsr. azonce kımlık dgruladı yenı daha trınk para havalr ıle ver dedı yarım saatı gectı vereli
Mail falan yok ya banka havalesi anında havale çekim verdim geldi bilader birde ibani bitişik yazın copy yapmayinKanka bana mail gelmedi ya nasıl yapicam çekim
Knk Multi yaptım çekebilir miyimMail falan yok ya banka havalesi anında havale çekim verdim geldi bilader birde ibani bitişik yazın copy yapmayin
tamam fostBiladerim birde 310 lira çekim verdim 500 yollamislar
ÇekemezsinKnk Multi yaptım çekebilir miyim
Gel telegram öğretim sanaArkadaşlar Multi yaptım nasıl cekevem şimdi yardımcı olana kıyak var
Öyle bir çekilir ki hahhahsÇekemezsin
Yüz kişi demiş talep verdim sevinerek yav bencil olmayin çekim alanı kapalı olan arkadaşlar var benimde öyle nasıl açılacak biri yazsın kapalı şuan ingilizce birşeyler yazıyor250 talep verdik bakalım ne olacak
Declined by merchant user account is inactive yazıyor. Canlı yardıma ulaşmak imkansız.Yüz kişi demiş talep verdim sevinerek yav bencil olmayin çekim alanı kapalı olan arkadaşlar var benimde öyle nasıl açılacak biri yazsın kapalı şuan ingilizce birşeyler yazıyor
Cekim alanı kapalıysa mailinizi dogrulamanız lazım mailine gir link yollamıstır onayla öyleDeclined by merchant user account is inactive yazıyor. Canlı yardıma ulaşmak imkansız.
Korkmayn Dior bide sanki para yatirior awSimdi geldi 316 lira aninda havale cektim oduyolar korkmayin cekim siniri yok
Nası çekion söyle çekiyim ben deÖyle bir çekilir ki hahhahs
Baktıgın konunun cevaplarını tamamen incelemezsen gelir burya eşşek gibi yakınırsın birde milleti bencillikle suçlqrsın git qdqm qkıllı yanıtları 1. Sayfadan itibaren okumaya başla anlarsın çözümünüYüz kişi demiş talep verdim sevinerek yav bencil olmayin çekim alanı kapalı olan arkadaşlar var benimde öyle nasıl açılacak biri yazsın kapalı şuan ingilizce birşeyler yazıyor