batacağimiz kadar battık ne yapalım battı balık yan giderKardeşim böyle siteleri paylasmayiniz asla paylasmayin bu siteler başkası tarafından yapılma sahte site canlı destek bile belli ediyor kendini ne yatırım yapın nede çekim yapın asla
Bedava 50 tl.ister al.ister alma.Elin kolun mu yorulur.batacağimiz kadar battık ne yapalım battı balık yan gider
Bol şans diyelim o vakit.Kupon gelirse 25 25 2 kısıye verıcem
alt üst geçerli seğildiUlan sadece maç sayısı ve oran şartına bakarak bir kupon yaptım diğer 2 şartla hiç alakası olmayan. Normalde oynasam tutmayacak kuponda futbollar geldi baskette 2. yarı 62 sayı yetiyor.
Beyler bayanlar parayı nasıl çekebilirim taktik verin. aödksjsdnensam
Gelirse bide parayı verirlerse 1 i sensınBol şans diyelim o vakit.
Ne güzel. Sabaha kadar kupon takibi başlasın o zaman.Gelirse bide parayı verirlerse 1 i sensın
Yazdıklarımı okursan...alt üst geçerli seğildi
dalgasınamı oynadınYazdıklarımı okursan...
Kupın sallamasyon sayılır ama durum yazdığım üzere şartlara tam bakmamamdan kaynaklanıyor. Yoksa çekim yapmak iaterim tabii ki.dalgasınamı oynadın
Ohh maşallah takiplik bir kupon daha.Flamengo iy 1 tolima 2-3 gol çalı 2-3 gol gelise 25+25 iki kisiyede benden
Dostum 25 in biri şimdiden senin gelirse kuponOhh maşallah takiplik bir kupon daha.
Eyc başkan. Ama son çalı diye yazdığın maçı ne? Ona göre ekleyeyim bildirimlere.Dostum 25 in biri şimdiden senin gelirse kupon
Noluyor yav bu başlıkta? Hadi onu da takipleyelim.Arkadaşlar Flamenko ft1 cali ft0 Recife ft0 olursa da 100 tl dağıtılacak )))