- 2,710
- 1,783
- 113
Deportivo caliEyc başkan. Ama son çalı diye yazdığın maçı ne? Ona göre ekleyeyim bildirimlere.
Deportivo caliEyc başkan. Ama son çalı diye yazdığın maçı ne? Ona göre ekleyeyim bildirimlere.
AynenUlan dogmamis usaga dön kesiyoz ..kupon tutacakta adamlar ödeme yapacak ta...
E devam et o zamanSansa bak hayatımda ilk kez futbol oynadım Ekli dosyayı görüntüle 43230
Hala aynı mı durum?Buyur hesaba giremiyorum şifre yanlış diyor 1 dakika önce girmiştim bu site parEkli dosyayı görüntüle 43234 a ödemez hiç yormayin kendinizi
Ulan nasıl bildin onu knk İnş öderler uğraş BirazAynı şifreniz değiştirilmiş diyor link gönderin diyorum gönderdim diyor gelen bisey yok 27 oran bildik birde sansa bak
Başka tarayıcı da dene bideAynı şifreniz değiştirilmiş diyor link gönderin diyorum gönderdim diyor gelen bisey yok 27 oran bildik birde sansa bak
Kardeşimvalla denedim olmuyor bende anlamadım ki ilk kez futbol oynadım 3 maç 27 oran tuttu tenis oynuyorum normalde bende şaşkınım bide ödeseler ama hiç sanmıyorum destek şimdi de atmaya başladıBaşka tarayıcı da dene bide
Uğraş Biraz knk gelişmeleri yaz burdanKardeşimvalla denedim olmuyor bende anlamadım ki ilk kez futbol oynadım 3 maç 27 oran tuttu tenis oynuyorum normalde bende şaşkınım bide ödeseler ama hiç sanmıyorum destek şimdi de atmaya başladı
Haydaaa saçmalığa gel...Yeni üye oldum 20 gündür aktif olmadığınız için üyeliğiniz silindi diyor