- 12,707
- 14,879
- 113
Sağol kardeşim benim senide yeni yılda evli mutlu çocuklu görürüz inşalalhHerkese mutlu yıllar bol bol haram yemek nasip olsun insallah hepimize amin 😋
Ali abim senin de aynı şekilde yeni yılın mutlu huzurlu kutlu olsun, bol bol kombineler gelsin.
Sağol eski dostum seviliyorsunMutlu saglıklı yıllara dost
İnşallaaaaaahhh abi o zaman 3. Ayda evlenip 4. Ayda işe başlamam lazım 9 ayda da gelmesi var derken 2025e varmadan Junior Dost u piyasaya sokalım kumar terörü estirsin 😄😄 Şaka bi yana çocuğum olursa ki inşallah kız olur asla kumar oynatmayacağım inşallah aklına kumar gibi bir şey gelmeyecek kadar rahat ve refah seviyesinde yaşatıcam onu ☺Sağol kardeşim benim senide yeni yılda evli mutlu çocuklu görürüz inşalalh
Inş kardeşimİnşallaaaaaahhh abi o zaman 3. Ayda evlenip 4. Ayda işe başlamam lazım 9 ayda da gelmesi var derken 2025e varmadan Junior Dost u piyasaya sokalım kumar terörü estirsin 😄😄 Şaka bi yana çocuğum olursa ki inşallah kız olur asla kumar oynatmayacağım inşallah aklına kumar gibi bir şey gelmeyecek kadar rahat ve refah seviyesinde yaşatıcam onu ☺
Kanka yanlış geldinKonuda boş muhabbet olmasin dostlar 50 sayfa muhabbet okumayalım rica ediyoruz
Sanada gülüm solmasın güller: ))Yeni yıl hepinize güzellikler getirsin Şansınız bahtınız açık Güzel günleriniz olsun gülüm
Pardon kanka tik oldu artik konu gorunce oto yaziyor hesap. Herkese saglikli bol kazancli imkan olsa kumarsiz bir sene diliyorumKanka yanlış geldin
merhaba hacı ALİ nasılsın yeni yıldan beklentilerin nelerSanada gülüm solmasın güller: ))