- 71,312
- 43,851
- 113
Kumarsız kısmı olmadı dost yakıştıramadımPardon kanka tik oldu artik konu gorunce oto yaziyor hesap. Herkese saglikli bol kazancli imkan olsa kumarsiz bir sene diliyorum
Kumarsız kısmı olmadı dost yakıştıramadımPardon kanka tik oldu artik konu gorunce oto yaziyor hesap. Herkese saglikli bol kazancli imkan olsa kumarsiz bir sene diliyorum
Kodu girdim geçersiz diyor dostumHerkesin yeni yılını kutlarım.
Mutlu, sağlıklı ve bol kazancli yıllar dilerim
Karı kız bol olmasi dileğiyle
Novabet2024
Çok büyük beklentim yok Dostum ailemle huzurlu sağlıklı geçsin gerisi önemli değil Rabbim soframızda bereketi Sağlığımızı huzurumuzu daim kılsın yeterli senin nedir ümit var mı 2024 için?merhaba hacı ALİ nasılsın yeni yıldan beklentilerin neler
Abiler kuru kuruya yılbaşı kutlamaz abiHerkesin yeni yılını kutlarım.
Novabet2024
Bacanak mutlu yıllar dm ye cevap vermedin hatırlat 2024 de sana dm den ağır sovucem olur muHerkesin yeni yılını kutlarım.
Novabet2024
Konuyu ben açmadım yeğenAbiler kuru kuruya yılbaşı kutlamaz abi
@JayJayOkochaKonuyu ben açmadım yeğen
Bana Dm gelmedi glese biliyon cevap veririmBacanak mutlu yıllar dm ye cevap vermedin hatırlat 2024 de sana dm den ağır sovucem olur mu
Bu ne bacanak : )))Bana Dm gelmedi glese biliyon cevap veririm
Teşekkürler dostSağlıklı mutlu huzurlu yıllar olsun dost
ABim bizim mesaja sevdim emojisi atmış taktiği çözmüş mevzuyu anlıyo ama çaktırmıyoBana Dm gelmedi glese biliyon cevap veririm
Bana gelmedi alicim gelse yazardımBu ne bacanak : )))
Sen evlen Düğününe gelemesem bile
Kız çocuğun olunca Bambaşka sen olacaksın Bir abim vardi demişti diyeceksinİnşallaaaaaahhh abi o zaman 3. Ayda evlenip 4. Ayda işe başlamam lazım 9 ayda da gelmesi var derken 2025e varmadan Junior Dost u piyasaya sokalım kumar terörü estirsin 😄😄 Şaka bi yana çocuğum olursa ki inşallah kız olur asla kumar oynatmayacağım inşallah aklına kumar gibi bir şey gelmeyecek kadar rahat ve refah seviyesinde yaşatıcam onu ☺
Ben bilmem yeğen Ali atarsa %50 hakedisimi atarsınABim bizim mesaja sevdim emojisi atmış taktiği çözmüş mevzuyu anlıyo ama çaktırmıyo