- 71,312
- 43,851
- 113
İnşallahhhhhhSen evlen Düğününe gelemesem bile
Kız çocuğun olunca Bambaşka sen olacaksın Bir abim vardi demişti diyeceksin
Bir bakmışsın herşeyi bırakmışsın
İnşallahhhhhhSen evlen Düğününe gelemesem bile
Kız çocuğun olunca Bambaşka sen olacaksın Bir abim vardi demişti diyeceksin
Bir bakmışsın herşeyi bırakmışsın
Son paramı 12 çeyrek 2 yarim bilete gomdum yarın sabah bir milyoner olarak da uyanabilirim Avcumuzu yalamış bir halde de : )))ABim bizim mesaja sevdim emojisi atmış taktiği çözmüş mevzuyu anlıyo ama çaktırmıyo
Forumda sinyali yapan bile az kazanıyo artık abi yandık bu vergiler arttı bayaBen bilmem yeğen Ali atarsa %50 hakedisimi atarsın
Bacanak bilet aldinmiBana gelmedi alicim gelse yazardım
Milyoner olursan kardeşine oradan bi cağkebabı yedir abiSon paramı 12 çeyrek 2 yarim bilete gomdum yarın sabah bir milyoner olarak da uyanabilirim Avcumuzu yalamış bir halde de : )))
Bı deste aldık bakalmBacanak bilet aldinmi
Senin şeyin sağolsun olursak burda birkaç dost u görürüz ümidim yok da hayal işteMilyoner olursan kardeşine oradan bi cağkebabı yedir abi
En son şans topunda 5 i bildik yıllar önce ondan sonra hiç almadıydım bende baya aldım bakalım nasip kısmetBı deste aldık bakalm
Kaç tl abi tam biletSenin şeyin sağolsun olursak burda birkaç dost u görürüz ümidim yok da hayal işte
Senelerdir almiodum bu sene bi anda içime doğdu aldim
Bende inanmıyorum @Shellac 30 deste almış Shell yakın olalım yarın 00.01 den sonraEn son şans topunda 5 i bildik yıllar önce ondan sonra hiç almadıydım bende baya aldım bakalım nasip kısmet
Ben 12 çeyrek aldım 100 tl tanesi yarim 2 tane aldım tanesi 200 tl tam da 400 felandirKaç tl abi tam bilet
Alalım 300-500 tane tam bakalımBen 12 çeyrek aldım 100 tl tanesi yarim 2 tane aldım tanesi 200 tl tam da 400 felandir
Kesin alırız swkAlalım 300-500 tane tam bakalım
O kadar gerek yok şans bu 1 taneye bile çıkar ben bakma kupona gidicene milli piyangoya gitsin diye bu kadar aldımAlalım 300-500 tane tam bakalım
Onlara ümit edicene milli piyango alsaydın dostum keşke geçen sene tonlarca bilet aldım sitelerden bir bok çıkmadı bir tek vbet de 3000 tl aldıydım sponsor etkinlik olmadimi sahtekarlık çok oluyor bu yılbaşı çekilişlerindePadısahta 30 bılete yakın var benımde bakalım bısı vercekmk
Cıkarsa abuzerle alemlerePadısahta 30 bılete yakın var benımde bakalım bısı vercekmk