- 4,812
- 5,864
- 113
Allah yardımcın olsun dost nedeyim konu kumar değilse aile ile ilgili problem o zaman o da sıkıntıKumarla alakalı değil dost mesele bambaşka
Allah yardımcın olsun dost nedeyim konu kumar değilse aile ile ilgili problem o zaman o da sıkıntıKumarla alakalı değil dost mesele bambaşka
Allah razı olsun dost düşünmen yeter Hatay'dayım.Kardeşim İstanbul’a yaşıyorsan buyur gel misafirim ol
Beyler elimizden birşey gelmez mi ya yardımcı olalımAllah razı olsun dost düşünmen yeter Hatay'dayım.
Şu An Arkadaşa Lazım Olan Bi Kahvaltı Sonra Bi Duş Sonrada Güzel Bi Uyku Gerisi Hikaye Bence Bunuda Biz Yapamayız Dostum Sanırım Ben Hatay da DeğilimBeyler elimizden birşey gelmez mi ya yardımcı olalım
Olan Varsa Yardımcı OlsunlarŞu An Arkadaşa Lazım Olan Bi Kahvaltı Sonra Bi Duş Sonrada Güzel Bi Uyku Gerisi Hikaye Bence Bunuda Biz Yapamayız Dostum Sanırım Ben Hatay da Değilim
Dostlar yok saolun bişey istediğim yok düşünmeniz beni mutlu etti zaten.Olan Varsa Yardımcı Olsunlar
Reis vallahi olsa durum atarim sana bende aruzda kaldım dışarda 3 gün bi allah bilir bi ben bilirim sokakta kalmanın zorluğunu fon makinesini çalıştırır gece öyle ısınırdım sahildeki duşalma yerlerinde priz oluyordu yapabilecegim birdey varsa söyle reis maddi durum olsa atardım vallahiAllah razı olsun dost düşünmen yeter Hatay'dayım.
O Maaşı Alınca ki Sevinci O Otele Gidinceki Secincini Görmek İsterdim Dostum Bazen Yokluktan Sonraki En Ufak Güzel Şey Adamı Mutlu Etmeye Yetiyor Tekrar Allah Yardımcın Olsun Dostum Umarim Tüm Sorunlarını ÇözersinDostlar yok saolun bişey istediğim yok düşünmeniz beni mutlu etti zaten.
Aynen reis allah bugünleri elimizden almasınAma Onlarida Görmek Gerek Beyler Halimize Şükretmeyi Öğrenmek İçin
Dostlar eywallah valla yanlış anlaşılmasın bişey istediğim için yazmadım. Düşünmeniz yeterli şu an birazda olsa vakit geçti şu sohbette bu bana yeter. şimdi yazacaktimda 3 gündür nasıl hayatta kaldığımi şimdi acırsıniz halime bişey istiyor algısı oluşur.su an çok bı memnuniyetsizligim yok bulunduğum durumdan atlattım sayılır. 2 gün sonra yazarım bı konuya yine nasıl geçti 3 gün diye. Birde belirteyim ben askerim 3 gün önce suriyedeydim izin biraz zamansız oldu sadece. 10 gün sonra yine Suriye'deyim.Reis vallahi olsa durum atarim sana bende aruzda kaldım dışarda 3 gün bi allah bilir bi ben bilirim sokakta kalmanın zorluğunu fon makinesini çalıştırır gece öyle ısınırdım sahildeki duşalma yerlerinde priz oluyordu yapabilecegim birdey varsa söyle reis maddi durum olsa atardım vallahi
Reis yarın aksilik olup maaş filan yatmazsa bana dm at ben sana kalacak yer ayarlim hatayda ben çok iyi biliyorum o duyguyuDostlar eywallah valla yanlış anlaşılmasın bişey istediğim için yazmadım. Düşünmeniz yeterli şu an birazda olsa vakit geçti şu sohbette bu bana yeter. şimdi yazacaktimda 3 gündür nasıl hayatta kaldığımi şimdi acırsıniz halime bişey istiyor algısı oluşur.su an çok bı memnuniyetsizligim yok bulunduğum durumdan atlattım sayılır. 2 gün sonra yazarım bı konuya yine nasıl geçti 3 gün diye. Birde belirteyim ben askerim 3 gün önce suriyedeydim izin biraz zamansız oldu sadece. 10 gün sonra yine Suriye'deyim.
Asker misin Suriyede Çok Tanıdık Var Kivre Murat Abi Vardi Bizim Cebo War Atakan Var Halis War Varda Var Sen Hangi CephedesinDostlar eywallah valla yanlış anlaşılmasın bişey istediğim için yazmadım. Düşünmeniz yeterli şu an birazda olsa vakit geçti şu sohbette bu bana yeter. şimdi yazacaktimda 3 gündür nasıl hayatta kaldığımi şimdi acırsıniz halime bişey istiyor algısı oluşur.su an çok bı memnuniyetsizligim yok bulunduğum durumdan atlattım sayılır. 2 gün sonra yazarım bı konuya yine nasıl geçti 3 gün diye. Birde belirteyim ben askerim 3 gün önce suriyedeydim izin biraz zamansız oldu sadece. 10 gün sonra yine Suriye'deyim.
Antakya'da Atatürk parkındayim.Asker misin Suriyede Çok Tanıdık Var Kivre Murat Abi Vardi Bizim Cebo War Atakan Var Halis War Varda Var Sen Hangi Cephedesin
Bide Reis Ayıptır Sorması Madem Askersin Anladığım Kadarıyla Uzmansın Maaşta Sağlamdır Kredi Kartı Falan Yokmu Yaw Sen Bu Hale Nasıl Geldin
Su An 16 mi Sizin Maaş Uzmanlar Suriyede 20 Üzeri Alıyor O ZamanAntakya'da Atatürk parkındayim.
Uzman değil sözleşmeli Er'im.uzman kadar olmasa da bizimde maaş sağlam tazminatla 16 alıyoruz da, işte hayatta herşey göründüğü gibi değil. Ben hayatı kendisi için yasamamayanlar başkaları için yaşayanlardanim.
Saol dostum bu içinin iyiliği icin inşallah bu hayatta sana allah sana herşeyin en güzelini hayırlısını nasip eder. Maaş 00.20 gibi otomatik yatıyor bı sıkıntı olmazsa inşallahReis yarın aksilik olup maaş filan yatmazsa bana dm at ben sana kalacak yer ayarlim hatayda ben çok iyi biliyorum o duyguyu
Hemen hemen o civarı bişey alıyorlar dostum.Su An 16 mi Sizin Maaş Uzmanlar Suriyede 20 Üzeri Alıyor O Zaman
Sende sağol reis allah gönlüne göre versin seninde allah sanada en güzellerini nasip eder ınslh reis vallah eski günlerim geldi reis aklıma bi kız için orda sokakta uyumuştum nezaman sıcak suyla banyo yapsam sokakta soğukta kaldığım an aklıma geliyor şükür ediyorumSaol dostum bu içinin iyiliği icin inşallah bu hayatta sana allah sana herşeyin en güzelini hayırlısını nasip eder. Maaş 00.20 gibi otomatik yatıyor bı sıkıntı olmazsa inşallah
Way Qmk Paraya Bak Uzman Olup Suriye ye mi Gitsek 5 Sene Yapsak Yeter Tazmimat Alınca da 1 Ev Alırız Maaşla Zaten Araba Yaparız Hayatımız Kurtulabilir 5 SenedeHemen hemen o civarı bişey alıyorlar dostum.
Aynı Ben Bende Banyoda Sıcak Suyu Yiyince Aklıma Hep Soğukta Kaldıklarım Geliyor 😂Sende sağol reis allah gönlüne göre versin seninde allah sanada en güzellerini nasip eder ınslh reis vallah eski günlerim geldi reis aklıma bi kız için orda sokakta uyumuştum nezaman sıcak suyla banyo yapsam sokakta soğukta kaldığım an aklıma geliyor şükür ediyorum