- 86,940
- 47,271
- 113
Hala deniyor atamiyor la adam
Biz o çocukla baya sağlam kapistik ama dedim haksızlık yapacaksınız banla beni , zaten baktım o parayı bulmuş yurt dışına gitmiş burada son konusu 3 ay önce 😅Alah allah boyle diyeni banlamiyorlar aslinda.ben bayagidir seninle (bu nickle) konusuyorum ama hic ters dusmedik ozelden yaziver eski nicki yada istersen burdan yaz
4. Uzatma?Sizce siakamın sayı atacağı o uzatma bu uzatmamı . Ben izlemiyorum izledikçe atamıyor sayı atarsa yazın bide böyle deneyelim 😂
Kardes sen sorunu benimlemi yasadin baskasiylami onu anlamadimki?Biz o çocukla baya sağlam kapistik ama dedim haksızlık yapacaksınız banla beni , zaten baktım o parayı bulmuş yurt dışına gitmiş burada son konusu 3 ay önce 😅
Uzatmalı yoksa siakam atamicak 😂4. Uzatma?
BaşkasıylaKardes sen sorunu benimlemi yasadin baskasiylami onu anlamadimki?
Vallahi bole bisey yok son anda geldi tbrklerValla sıkıldım artık siakam sayı atacaksa atsın artık . Atamazsa yaziklar olsun 😂
O kullandi geldi2 atis siakam mi kullandı ona benzettim küçük pencere belli olmuyor
Ben çektim 1k sıra sende 😅3. Uzatmanın son sayılarını attı adam 😂
Oo cok iyiymis tbrklerBen çektim 1k sıra sende 😅
Dostum baskasiyla yasadiysan benlik durum yokki bana neden sordun beni hatirladin mi diye?Başkasıyla
Seninle güzel sohbetlerimiz vardı o yüzdenDostum baskasiyla yasadiysan benlik durum yokki bana neden sordun beni hatirladin mi diye?