- 1,617
- 4,826
- 113
O maça bakmadım da gs basket varsa üst olur zatenyarın gs bahçeşehir basket maçı var efsane sayı çıkacak o maçta
O maça bakmadım da gs basket varsa üst olur zatenyarın gs bahçeşehir basket maçı var efsane sayı çıkacak o maçta
ewet 50 ye yakın atacak a koycak ıntıkam var bugece kan vahset ıhtıras entırıka seks hersey var bugece curry deHay Maşallah
Mesela Kaç Çıkar Dost ?yarın gs bahçeşehir basket maçı var efsane sayı çıkacak o maçta
La huso senboyle cok deniyosun farkindayim ama bu mutlaka gelmeli yoksa bögrume okuz otururAttığın bütün 3 lükler girer inşallah curyy aslanım cury dost şimdiden dua edelim ki biraz tezahürat yapalım belki duyar da şu kuponun güzelliği için yapar
ante faul problemine girecek diye korktum ama 4 de kaldıO maça bakmadım da gs basket varsa üst olur zaten
İntikam İçin Diye Konu Açan Adam 32 Kuruşa 13 Bin Aldı Haydi Buda Olur Insallahewet 50 ye yakın atacak a koycak ıntıkam var bugece kan vahset ıhtıras entırıka seks hersey var bugece curry de
Aynen ben genelde fazla maç koyup fazla yatırıyorum abi gelecekse böyle gelsinLa huso senboyle cok deniyosun farkindayim ama bu kutlaka gelmeli yoksa bögrume okuz oturur
Huso bu gece tarih yazacak umarımİntikam İçin Diye Konu Açan Adam 32 Kuruşa 13 Bin Aldı Haydi Buda Olur Insallah
Çaktırma orda ben de baya bi tırstım hatta çok ta sövdüm sonra geri aldım ))ante faul problemine girecek diye korktum ama 4 de kaldı
ne dagıttı ıntıkamcıİntikam İçin Diye Konu Açan Adam 32 Kuruşa 13 Bin Aldı Haydi Buda Olur Insallah
Bol sans ama kolombiya zora girdi beAynen ben genelde fazla maç koyup fazla yatırıyorum abi gelecekse böyle gelsin
Baş dagittine dagıttı ıntıkamcı
baş adam kayıp oldu ekran görüntüsü atıpne dagıttı ıntıkamcı
yok abi zorda değil oBol sans ama kolombiya zora girdi be
Sevimcini Dağıttı Daha Ne Olacakne dagıttı ıntıkamcı
89 lazimdi dimi22 lazım şimdi maçta