Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Huso95 / NBA Kuponu

Kupon Miktarı
1250
Kupon Oranı
3.29

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,553
593
113
Dost şöyle yapalım yeni roll konusu açalım siz maçları seçin yatırıyım
Hocam rica ediyorum sadcee dün geceden beri tüm mesajlarım senin rolling ve NBA kuponu bir kez kazanmadim bir TL de almadım bu zamana kadar

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,553
593
113
Burda ki konu kilit . Seçtiğim 4 kişi çekim gelince 150 göndericem bilginiz olsun onun dışında yok
Hocam mesjalarima bak sadece dün geceden beri senin konun hariç başka bir şey yapmadım ya. Lütfen rica ediyorum sadece bak

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,866
47,752
113
Ya kanka hep vardım önceki rollingte vardım. Geçen gün vardım bir kez kazanmadim bir ya valla
Kardes ben hu adamin 6 aydir her rollune her etkinligiene katiliyorum aha ilk kez orul alcam.hic senin gibi rahatsiz etmedim adami.yaptigin hos deil atmak zorundaymis gibi baski yapman sana gicik olmasina neden olur alacagin varsada alamazsin.biz kac kisi kac saattir takip ediyoruz sen ortalikta yoktun olsaydin senide secerdi.neyse sen bilirsin istedigin gibi dvm et

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,553
593
113
Beyler çok bir şey istemiyorum lütfen sadece mesajlarıma bakın dün geceden beri her şeye katıldım ya

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,553
593
113
Kardes ben hu adamin 6 aydir her rollune her etkinligiene katiliyorum aha ilk kez orul alcam.hic senin gibi rahatsiz etmedim adami.yaptigin hos deil atmak zorundaymis gibi baski yapman sana gicik olmasina neden olur alacagin varsada alamazsin.biz kac kisi kac saattir takip ediyoruz sen ortalikta yoktun olsaydin senide secerdi.neyse sen bilirsin istedigin gibi dvm et
Ben mi ortalıkta yoktum kanka tüm rollingde vardım sadece curry zamanında yoktum iannis zamaninda vs hep vardım.msajlaeima bakın ya

cerayan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,553
593
113
Ben hayatımda ilk kez şuan böyle yazıyorum ısrar ediyorum valla rolling zamanı vs hep vardim