- 1,553
- 593
- 113
Kanka ben de vardım diğer rolling olsun başta filan hep vardım lütfen beni de dahil edin çok ihtiyacım olmasa lafını da etmem bakın mesjalarimaheyecan yaptım ben
Kanka ben de vardım diğer rolling olsun başta filan hep vardım lütfen beni de dahil edin çok ihtiyacım olmasa lafını da etmem bakın mesjalarimaheyecan yaptım ben
Dost şöyle yapalım yeni roll konusu açalım siz maçları seçin yatırıyım
Ya kanka hep vardım önceki rollingte vardım. Geçen gün vardım bir kez kazanmadim bir ya vallaBoyle yaparsan ban yersin kardes.
tmm dost nasıl istersenDost şöyle yapalım yeni roll konusu açalım siz maçları seçin yatırıyım
Reis vallah uykusuzluk belimi büktü yeni rola dayanamiyabilirimDost şöyle yapalım yeni roll konusu açalım siz maçları seçin yatırıyım
Hocam rica ediyorum sadcee dün geceden beri tüm mesajlarım senin rolling ve NBA kuponu bir kez kazanmadim bir TL de almadım bu zamana kadarDost şöyle yapalım yeni roll konusu açalım siz maçları seçin yatırıyım
Kesene bereket reis kazancin daim olsunBurda ki konu kilit . Seçtiğim 4 kişi çekim gelince 150 göndericem bilginiz olsun onun dışında yok
Hocam mesjalarima bak sadece dün geceden beri senin konun hariç başka bir şey yapmadım ya. Lütfen rica ediyorum sadece bakBurda ki konu kilit . Seçtiğim 4 kişi çekim gelince 150 göndericem bilginiz olsun onun dışında yok
Kardes ben hu adamin 6 aydir her rollune her etkinligiene katiliyorum aha ilk kez orul alcam.hic senin gibi rahatsiz etmedim adami.yaptigin hos deil atmak zorundaymis gibi baski yapman sana gicik olmasina neden olur alacagin varsada alamazsin.biz kac kisi kac saattir takip ediyoruz sen ortalikta yoktun olsaydin senide secerdi.neyse sen bilirsin istedigin gibi dvm etYa kanka hep vardım önceki rollingte vardım. Geçen gün vardım bir kez kazanmadim bir ya valla
yak bı sıgra hop hesaptaVerrr parayıı vbetttt )
Ben mi ortalıkta yoktum kanka tüm rollingde vardım sadece curry zamanında yoktum iannis zamaninda vs hep vardım.msajlaeima bakın yaKardes ben hu adamin 6 aydir her rollune her etkinligiene katiliyorum aha ilk kez orul alcam.hic senin gibi rahatsiz etmedim adami.yaptigin hos deil atmak zorundaymis gibi baski yapman sana gicik olmasina neden olur alacagin varsada alamazsin.biz kac kisi kac saattir takip ediyoruz sen ortalikta yoktun olsaydin senide secerdi.neyse sen bilirsin istedigin gibi dvm et
tamamdır role gerek yok maymun olduk burda huso 1 bıdon ter cıktı gottenBurda ki konu kilit . Seçtiğim 4 kişi çekim gelince 150 göndericem bilginiz olsun onun dışında yok
Konu açtım hesaba attım bile artık dost yapalımtamamdır role gerek yok maymun olduk burda huso 1 bıdon ter cıktı gotten
Ben hayatımda ilk kez şuan böyle yazıyorum ısrar ediyorum valla rolling zamanı vs hep vardimKardes ben hu adamin 6 aydir her rollune her etkinligiene katiliyorum aha ilk kez orul alcam.hic senin gibi rahatsiz etmedim adami.yaptigin hos deil atmak zorundaymis gibi baski yapman sana gicik olmasina neden olur alacagin varsada alamazsin.biz kac kisi kac saattir takip ediyoruz sen ortalikta yoktun olsaydin senide secerdi.neyse sen bilirsin istedigin gibi dvm et
abi sen ben hayatındibi 3ümüz 50 şer tl verip roll yapalm mı 150 tl kasa iletamamdır role gerek yok maymun olduk burda huso 1 bıdon ter cıktı gotten
Yav siz yeni konuya gelsenize hazır roll var işteabi sen ben hayatındibi 3ümüz 50 şer tl verip roll yapalm mı 150 tl kasa ile
Hocam lütfen bari mesajlarıma bakın ben sürekli katıldım sadece en son curry kısmında yokum doye mi dahil olmadimYav siz yeni konuya gelsenize hazır roll var işte