- 42,718
- 12,609
- 113
Evertonda fena tempo var @Hayatindibi
👍Çekiyorum 3 kisiyide secmekte zorlanacagim biraz bekletecegim secmek icin dostlar 5 dk musade
Beklemedeyiz HocamÇekiyorum 3 kisiyide secmekte zorlanacagim biraz bekletecegim secmek icin dostlar 5 dk musade
Bekliyoruz kralÇekiyorum 3 kisiyide secmekte zorlanacagim biraz bekletecegim secmek icin dostlar 5 dk musade
Parayı hazirladim 🙃Çekiyorum 3 kisiyide secmekte zorlanacagim biraz bekletecegim secmek icin dostlar 5 dk musade
Hay hay kardesÇekiyorum 3 kisiyide secmekte zorlanacagim biraz bekletecegim secmek icin dostlar 5 dk musade
Karıstırma ortalıgı @bayramyay1
Eyvallah kral şansın daim olsun@recebb @berkayb95 @İskorpit @bayramyay1
3 dedim 4 cıktı en bastan sona destekleyenleri secmeye çalıştım herkese cok teşekkürler. Bana papara no atarsaniz özelden sevinirim. Cekim gelince göndereceğim iyi geceler herkese
Abi be bı ben kalmışım beni de secsen@recebb @berkayb95 @İskorpit @bayramyay1
3 dedim 4 cıktı en bastan sona destekleyenleri secmeye çalıştım herkese cok teşekkürler. Bana papara no atarsaniz özelden sevinirim. Cekim gelince göndereceğim iyi geceler herkese
Teşekkürler hocam kesene bereket@recebb @berkayb95 @İskorpit @bayramyay1