- 103,205
- 154,309
- 113
çekiliş yok dost kendin seçeceksin veya biz çekiliş yapacağız Üye kendisi çekiliş yapamazÇekiyorum 3 kisiyide secmekte zorlanacagim biraz bekletecegim secmek icin dostlar 5 dk musade
çekiliş yok dost kendin seçeceksin veya biz çekiliş yapacağız Üye kendisi çekiliş yapamazÇekiyorum 3 kisiyide secmekte zorlanacagim biraz bekletecegim secmek icin dostlar 5 dk musade
Kardeş yapmayın para için abi çekmeyin.Şurada 15-20 lira için şerefini masaya bırakanlardan olmayın.Eğlencesine takip edin zevki çıksın 😄Abi be bı ben kalmışım beni de secsen
Haklısın Hocam belki yaşça büyük olabilir o yüzden söyledimKardeş yapmayın para için abi çekmeyin.Şurada 15-20 lira için şerefini masaya bırakanlardan olmayın.Eğlencesine takip edin zevki çıksın 😄
Cekilissiz sectim dostçekiliş yok dost kendin seçeceksin veya biz çekiliş yapacağız Üye kendisi çekiliş yapamaz
Gecelerin yargıcı konuştu 😍Kardeş yapmayın para için abi çekmeyin.Şurada 15-20 lira için şerefini masaya bırakanlardan olmayın.Eğlencesine takip edin zevki çıksın 😄
şimdi gördüm dost kazancın daim olsun.. Konu Kilit.Cekilissiz sectim dost