- 4,817
- 4,935
- 113
Forumun elit insanlarından biridir Abuzer brendfordan sonraAbuzer kardeşim le iletisimdeyim
Forumun elit insanlarından biridir Abuzer brendfordan sonraAbuzer kardeşim le iletisimdeyim
Brentford milyona doğru koşuyordur dost 🤣🤣Forumun elit insanlarından biridir Abuzer brendfordan sonra
Ne koşacak kanka salağı dolandiriyor sitelerBrentford milyona doğru koşuyordur dost 🤣🤣
O yvsk la bizim adımızı yanyana yazma ömer baba bol şansForumun elit insanlarından biridir Abuzer brendfordan sonra
Dost geçen 80 küsür k aldıya onu diyorum . Ya milyona koşar ya da çorba parasız kalır 😁😁Ne koşacak kanka salağı dolandiriyor siteler
Tamam dost nasıl uygun görürsenTotalde 180 k civari geldi dagitim 00:00 da arkadaslar az dhaa musade hakkinizi helal edin
Doğru kanka pardonO yvsk la bizim adımızı yanyana yazma ömer baba bol şans
Enişte durumlar düzelmiyor kendimi burda çekiliş sayfasında buldumHg ibo kardeşim sen yokken konunu Ömer babayla namusun gibi koruduk
Çekiliş yasak adminler harici birazdan shel yada daiomon gelir kendileri açardağıtım yine burada olacak doğru mudur?
Bu konu içi dost kazanan üye özel talepte bulunmadıkça acılmazÇekiliş yasak adminler harici birazdan shel yada daiomon gelir kendileri açar
Dost liste hazırÇekiliş yasak adminler harici birazdan shel yada daiomon gelir kendileri açar
Zaten onlar yapmasın enişte ya bizi bilerek eliyolarBu konu içi dost kazanan üye özel talepte bulunmadıkça acılmaz
görebilir miyim ben var mıyımDost liste hazır
Eyvallah dostDagitimi yapiyorum simdi siz beklemeyin beni 😀😀😀