ustumuze oynuyan Altımızda kalır dayıcım 10 euro tertemız cekıl kenara BenceBana atrsa adam vururlar burda nova
Kupkn tuttuktan sonra 1 tl bile bakmadım hic bi seyeŞaka maka 360 oran her baba yiğidin harcı değil. Tekrardan tebrikler dost . Geri verme sakın. 👍
Şimdi abuzer kazanacak o beni görürustumuze oynuyan Altımızda kalır dayıcım 10 euro tertemız cekıl kenara Bence
abuzer poposuna don alsın dayıcım herneyse hollanda 2 ledı bize bolsansŞimdi abuzer kazanacak o beni görür
Nova
Yakışır dost güzel kupon biz öyle kuponu birde enişte de görüyoruzKupkn tuttuktan sonra 1 tl bile bakmadım hic bi seye
Neye göre ulaşıldı hocam arkadaşlarına mı8 kişiye ulaşıldı beyler gelmediyse yoksunuzdur bu kadar basit şimdi laf eden olursa bizde ona göre cevaplarız yorumları
Ulan ya 10 kişiye 10 dediyse 2 kişi daha alabilirdin kardo. Bu ne açgözlük gibi olmuş. Zaten 350 şer yetmiyormu.2 kişilik boştaydı 8 kişiye eşit bölündü eşit almadım diyen almadım desin
Yeterlimi iki golabuzer poposuna don alsın dayıcım herneyse hollanda 2 ledı bize bolsans
Konuştu iskorpit balığıabuzer poposuna don alsın dayıcım herneyse hollanda 2 ledı bize bolsans
uzatma dostum yanı tc onayın yok msjın yok bır takıp ettın dıye sana 10 euro versek biz tarak yemısız ozaman bak bizim 30 k msj var bizde alamadık neyapalım konyaya bılet kesıp abuzerımı kaldıralımNeye göre ulaşıldı hocam arkadaşlarına mı
Dur @Enişte ye soralımUlan ya 10 kişiye 10 dediyse 2 kişi daha alabilirdin kardo. Bu ne açgözlük gibi olmuş. Zaten 350 şer yetmiyormu.
Ya Konuda aktif olana gönderildi. Sen aktif değildin kardeşNeye göre ulaşıldı hocam arkadaşlarına mı
bana yeter dayı snaa lazımsa al 3 olduYeterlimi iki gol
TebriklerTeşekkür ederim site on numara ödemelerdeEkli dosyayı görüntüle 550714