- 59,523
- 26,809
- 113
Sen hiç lazım olmadın canancım burda benmi görmedim yoksa bol şans@iboo8989 kanki insan insana herzmann lzm olur yazmamak daha kötü bence
Sen hiç lazım olmadın canancım burda benmi görmedim yoksa bol şans@iboo8989 kanki insan insana herzmann lzm olur yazmamak daha kötü bence
Tebrikler demenin sırası olmaz dostVar reis valla ben ilk defa böyle bişey gördüm konuyu açtığın da beğendim bende yorum yaptım hatta 9 kişi beğenmiştik çekiliş dedin herkez yazmaya beğenmeye başladı parayı duyanlar ama biz şuan ikinci plan atıldık kendin seçsen daha iyi olurdu bildirim geliyo bakabilirsin ne zaman beğenmişim bu çekiliş mi ne bilmiyorum da olmadı gibi reis be @iboo8989
grup kuruldu mu gönderim ne zaman reis beni unutmaİbo kardeşim ne dediyse o bol şans
Sen ne içtin akşam akşam ben anlamadım ben ne diyorum sen ne diyorsun ya 😂 @Abuzerkömürcü reis beni yazdın mıTebrikler demenin sırası olmaz dost
Bakalım almış mıAlmıştır seni listeye korkma
kımı almyor yok oyle bır tassaklı adam dayıcım ılksıradasınBen yaşlandım
Ömer baba bizi almaz abuzer guruba
Ben bişey içmedim de senin kafan Bi tuhaf kendi kendinle celişiyorsun hem diyorsun ilk ben tebrik ettim sonra para lafını duyunca millet geldi diyorsun demekki sende o zaman para için tebrik ettin ))Sen ne içtin akşam akşam ben anlamadım ben ne diyorum sen ne diyorsun ya 😂 @Abuzerkömürcü reis beni yazdın mı
Eyvallah Nova dostkımı almyor yok oyle bır tassaklı adam dayıcım ılksıradasın
10 kişi denmişti reis sıralamada ben vardım eminim kontrol edebilirsiniz8 kişiye ulaşıldı beyler gelmediyse yoksunuzdur bu kadar basit şimdi laf eden olursa bizde ona göre cevaplarız yorumları
Tamamdır abuzer bence konuyu kapatdir8 kişiye ulaşıldı beyler gelmediyse yoksunuzdur bu kadar basit şimdi laf eden olursa bizde ona göre cevaplarız yorumları
Adam dağıtım yapcam falan demedi kuponu paylaştı beğendim tebrik ettim para mevzusu sonradan çıktı ortaya bence sus 😂Ben bişey içmedim de senin kafan Bi tuhaf kendi kendinle celişiyorsun hem diyorsun ilk ben tebrik ettim sonra para lafını duyunca millet geldi diyorsun demekki sende o zaman para için tebrik ettin ))
8 kişiye ulaşıldı beyler gelmediyse yoksunuzdur bu kadar basit şimdi laf eden olursa bizde ona göre cevaplarız yorumları
geldımı dayıcım bolsanssEyvallah Nova dost
Bana atrsa adam vururlar burda novageldımı dayıcım bolsanss
Yav he he ag ))))))Adam dağıtım yapcam falan demedi kuponu paylaştı beğendim tebrik ettim para mevzusu sonradan çıktı ortaya bence sus 😂
sırada ben vardım niye boşa çıkarttın ki konunun başından beri buradayım2 kişilik boştaydı 8 kişiye eşit bölündü eşit almadım diyen almadım desin
Ben sana yazarım dayı kendimden kazanırsam az sonra bol şansTamamdır abuzer bence konuyu kapatdir