Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Borcu Kapanmamsı

Blackman

⚫🔴
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,942
12,084
113
Evden eşya kaldırma olayları kalktı hele de 6k için kimse gelmez yoldayız sokağaa girdşj derler yinede gelen olmaz
Bide evdemisiniz degilmisiniz diye soruyolar yok dersen cilingirde ekletiyorum diyolar kaypeler 😀

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,461
2,594
113
6000 tl borcum vardı dün eve icra kağıdı geldi bende hemen ödedim tabi avukat vb masrafı ile 9 bin tl oldu hepsini uyapta ödedim ama halla uyapta borç var gözüküyor bu ne zaman kapanır bilgisi olan varmı yine kağıt gelmesin eve
Muhatap olduğun avukatı ara o sildiriyor ama sanırım 200_300 masrafı var

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,492
2,373
113
götünden kan alırlarsa bir gün anlatırsın duvarlara da içeride hakkım olanı aldım dayı diye
benim kimse alamaz gotumden kan. yanlizca siz gibi beyaz yakali kölelerin gotunden pipetle kan alirlar önce maşlarinizi sonra kartlarinizi sonrada nefesini alirlar son dakikasina kadar.😂

Firat7535

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
927
640
93
benim 2 milyona yakin icra borcum var tum faturali hatlar tum elektornik magzalar tum internet şebekeleri ve vergi borclari. ama hic birsey yapamiolar arabam hatunun ustune ev ablamin ustune hat arkadasimin uzerine ikametgah diyarbakırda ben eskişehirde o yuzden raat olun😂
Acinacak haline guluyorsun ya tuhaf

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,584
22,817
113
Bide evdemisiniz degilmisiniz diye soruyolar yok dersen cilingirde ekletiyorum diyolar kaypeler 😀
He bide o var siz yoksanız biz girer alırız diyo 2 eşyadan 1 ini almak zorunda benim bildiğim bu devirde kimin evinde 2 tv var artık gelse ne alabilir onlarda saldı

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
yok gbt ye binlerce kez girdim aranma yok . arabam uzerime olsaydi yakalatma cikardi sadece ..oda ne yazikki kız arkadasimin uzerine 😂
Arabam sevgilimin üstüne üstelik te sevgilim erkek karısını aldatıyor hadi bakalım çıkın işin içinden dicen diye korkuyoruz dost

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,492
2,373
113
Dost ne rahatsın agam eve kağıt gelmiş şimdi ben işteyim annem dedi icra gelmiş sana diye elim kolum boşaldi bunun taktiği nedir
ikametgah adresin belli kagit alinmiş adrese teslim edilmiş yani dosya askıya yada takipsizliğe düsmez. senin borcun senindir evdekileri haciz edemezler birsey borcun evdekiler hic birseye imza atmasinlar sende imza atma. imza atarsan borcunu kabullenir yakalayma karari alinir borcuna karsilik cezai islem uygulanir

serhatcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,154
5,170
113
benim 2 milyona yakin icra borcum var tum faturali hatlar tum elektornik magzalar tum internet şebekeleri ve vergi borclari. ama hic birsey yapamiolar arabam hatunun ustune ev ablamin ustune hat arkadasimin uzerine ikametgah diyarbakırda ben eskişehirde o yuzden raat olun😂
Bir günle senle adalar da oturup dertleşelim çay içelim 😂🤣

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
İcraya 2 milyon takan adam elden en az 200 bin takmıştır

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,126
2,224
113
Ben 9 bin tl icra geldi diye elim ayağım boşalirken reis milyon icrası olup bu kadar dassakli özvgüvenli olması beni kendine hayran bıraktı

Screenshot_20240417_183517_Chrome.jpg

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,584
22,817
113
Ayrıca avukatlık masraflarını ödemek zorunda değildin boşuna para vermişsin