- 11,942
- 12,084
- 113
Bide evdemisiniz degilmisiniz diye soruyolar yok dersen cilingirde ekletiyorum diyolar kaypeler 😀Evden eşya kaldırma olayları kalktı hele de 6k için kimse gelmez yoldayız sokağaa girdşj derler yinede gelen olmaz
Bide evdemisiniz degilmisiniz diye soruyolar yok dersen cilingirde ekletiyorum diyolar kaypeler 😀Evden eşya kaldırma olayları kalktı hele de 6k için kimse gelmez yoldayız sokağaa girdşj derler yinede gelen olmaz
Muhatap olduğun avukatı ara o sildiriyor ama sanırım 200_300 masrafı var6000 tl borcum vardı dün eve icra kağıdı geldi bende hemen ödedim tabi avukat vb masrafı ile 9 bin tl oldu hepsini uyapta ödedim ama halla uyapta borç var gözüküyor bu ne zaman kapanır bilgisi olan varmı yine kağıt gelmesin eve
benim kimse alamaz gotumden kan. yanlizca siz gibi beyaz yakali kölelerin gotunden pipetle kan alirlar önce maşlarinizi sonra kartlarinizi sonrada nefesini alirlar son dakikasina kadar.😂götünden kan alırlarsa bir gün anlatırsın duvarlara da içeride hakkım olanı aldım dayı diye
Acinacak haline guluyorsun ya tuhafbenim 2 milyona yakin icra borcum var tum faturali hatlar tum elektornik magzalar tum internet şebekeleri ve vergi borclari. ama hic birsey yapamiolar arabam hatunun ustune ev ablamin ustune hat arkadasimin uzerine ikametgah diyarbakırda ben eskişehirde o yuzden raat olun😂
He bide o var siz yoksanız biz girer alırız diyo 2 eşyadan 1 ini almak zorunda benim bildiğim bu devirde kimin evinde 2 tv var artık gelse ne alabilir onlarda saldıBide evdemisiniz degilmisiniz diye soruyolar yok dersen cilingirde ekletiyorum diyolar kaypeler 😀
Arabam sevgilimin üstüne üstelik te sevgilim erkek karısını aldatıyor hadi bakalım çıkın işin içinden dicen diye korkuyoruz dostyok gbt ye binlerce kez girdim aranma yok . arabam uzerime olsaydi yakalatma cikardi sadece ..oda ne yazikki kız arkadasimin uzerine 😂
ikametgah adresin belli kagit alinmiş adrese teslim edilmiş yani dosya askıya yada takipsizliğe düsmez. senin borcun senindir evdekileri haciz edemezler birsey borcun evdekiler hic birseye imza atmasinlar sende imza atma. imza atarsan borcunu kabullenir yakalayma karari alinir borcuna karsilik cezai islem uygulanirDost ne rahatsın agam eve kağıt gelmiş şimdi ben işteyim annem dedi icra gelmiş sana diye elim kolum boşaldi bunun taktiği nedir
Bir günle senle adalar da oturup dertleşelim çay içelim 😂🤣benim 2 milyona yakin icra borcum var tum faturali hatlar tum elektornik magzalar tum internet şebekeleri ve vergi borclari. ama hic birsey yapamiolar arabam hatunun ustune ev ablamin ustune hat arkadasimin uzerine ikametgah diyarbakırda ben eskişehirde o yuzden raat olun😂
benim kimse alamaz gotumden kan. yanlizca siz gibi beyaz yakali kölelerin gotunden pipetle kan alirlar önce maşlarinizi sonra kartlarinizi sonrada nefesini alirlar son dakikasina kadar.😂
Uyaptan hepsini ödedim 6000 banka borcuymus 3 bin küsürde haraç pul avuk vb yaziyorduMuhatap olduğun avukatı ara o sildiriyor ama sanırım 200_300 masrafı var
olur 😂Bir günle senle adalar da oturup dertleşelim çay içelim 😂🤣
Yakınmısin orayaolur 😂
😂Arabam sevgilimin üstüne üstelik te sevgilim erkek karısını aldatıyor hadi bakalım çıkın işin içinden dicen diye korkuyoruz dost
şuan eskisehirdeyim istanbula geliyorum bazi bazıYakınmısin oraya
korkmayin sistem sizin korkup köle olmaniz için tasarlandi. sadece akıllı olun😇Ben 9 bin tl icra geldi diye elim ayağım boşalirken reis milyon icrası olup bu kadar dassakli özvgüvenli olması beni kendine hayran bıraktı
Ekli dosyayı görüntüle 519316
Milyon olmasa da benimde vardır icralık 400-500 k ama rahatım npBen 9 bin tl icra geldi diye elim ayağım boşalirken reis milyon icrası olup bu kadar dassakli özvgüvenli olması beni kendine hayran bıraktı
Ekli dosyayı görüntüle 519316
Ödeme yapmadan önce avukatınla görüşmedin mi?Uyaptan hepsini ödedim 6000 banka borcuymus 3 bin küsürde haraç pul avuk vb yaziyordu