Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Borcu Kapanmamsı

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,126
2,224
113
Ödemeden önce çekmiştim 6 bin tl nin avukat ücreti 2700 se 100k üstü kaçtır Allah bilir
Screenshot_20240417_184614_Chrome.jpg

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,584
22,817
113
Aga uyaptan hepsini ödedim şimdi bana 1 hafta sonra yine kağıt gelmez dimi bin tl borcunuz kalmış diye sen bilirsin
E devletten 1 hafta 10 gün falan iş gününde siliniyo benim bildiğim hangi avukata ö dediysen ara borç kapama kağıdı yollasınlar sana ama şöyle bişey var ailenden bu kadar çekiniyosan nerde ne var silip süpürmen lazım bazı avukatlar çok kahpe oluyo aileni arıyolar anne babayı geç teyze hala amca ne varsa arıyolar bu sizin yakınınız mı borcu var falan

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,126
2,224
113
E devletten 1 hafta 10 gün falan iş gününde siliniyo benim bildiğim hangi avukata ö dediysen ara borç kapama kağıdı yollasınlar sana ama şöyle bişey var ailenden bu kadar çekiniyosan nerde ne var silip süpürmen lazım bazı avukatlar çok kahpe oluyo aileni arıyolar anne babayı geç teyze hala amca ne varsa arıyolar bu sizin yakınınız mı borcu var falan
Aileden korkma değilde utanma gururuna dokunuyor gibi hocam neyse hallettik şükür inşallah avukatlar iş çıkarmaz

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,584
22,817
113
Aileden korkma değilde utanma gururuna dokunuyor gibi hocam neyse hallettik şükür inşallah avukatlar iş çıkarmaz
Valla bence bu işin gururu olmaz imkanın olsa illa ki öderdin sonuçta bu devirde borcu olmayan mı var boşver

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Aynen var öyle avukatlar bütün sülaleyi arayan

Cihanqir

𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,461
2,594
113
Uyaptan hepsini ödedim 6000 banka borcuymus 3 bin küsürde haraç pul avuk vb yaziyordu
Ayrıca icradan silinmesi için bir para atacaksın ,avukat verecek ibani ve açıklama kısmına yqacagini,ödeme yaptiginbavukati ara

zamanzaman19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,786
2,073
113
Bu icralık olup borcunu ödemeyen arkadaşlara sormak istiyorum hapis cezası falan oluyor diyorlar siz nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsunz bilmediğim için soruyorum farklı birşey anlaşılmasın

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,126
2,224
113
Ayrıca icradan silinmesi için bir para atacaksın ,avukat verecek ibani ve açıklama kısmına yqacagini,ödeme yaptiginbavukati ara
Uyapta zaten vekalet ücreti yazıyor ne odemesi bidaha adammı dolandiriyorlar 6 bin için 20 bin mi alacaklar

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
27,584
22,817
113
Bu icralık olup borcunu ödemeyen arkadaşlara sormak istiyorum hapis cezası falan oluyor diyorlar siz nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsunz bilmediğim için soruyorum farklı birşey anlaşılmasın
Öyle bişey yok o yüzden rahatım yani bankaya devlete vergi falan kallavi para takmadıysan haciz hapis vs yok öncedendi onlar

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,126
2,224
113
Öyle bişey yok o yüzden rahatım yani bankaya devlete vergi falan kallavi para takmadıysan haciz hapis vs yok öncedendi onlar
Var knka eve haciz memurları geldiğinde sana birsey imzalatiyorlar onu imzalayip ödemezsen hapis cezası

Gecekor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
579
113
6000 tl borcum vardı dün eve icra kağıdı geldi bende hemen ödedim tabi avukat vb masrafı ile 9 bin tl oldu hepsini uyapta ödedim ama halla uyapta borç var gözüküyor bu ne zaman kapanır bilgisi olan varmı yine kağıt gelmesin eve
Hemen kalkmaz 6 ay önce bende kapattım komple borçları dedikleri gibi ama avukata bildir borç yoktur kağıdı almayı da imha etme

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
72,125
76,990
113
Hapis deyince aklıma şey geldi kıraathane de bi dayı vardı 40-50 arası yaşlarda karıyı dövüyo karı bunu şikayet ediyo kendi karısı para cezasına cevırdıler ödeyemedi yattı içerde ulan var ya hayat çok bayat

Gecekor

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,482
579
113
İcradan kim girmiş hapse kalktı o yasalar dostun