- 3,126
- 2,224
- 113
Yukarıda eşinin üzerineydi burada kız kardeşini. Helal olsun 🙏😁yok gbt ye binlerce kez girdim aranma yok . arabam uzerime olsaydi yakalatma cikardi sadece ..oda ne yazikki kız arkadasimin uzerine 😂
E devletten 1 hafta 10 gün falan iş gününde siliniyo benim bildiğim hangi avukata ö dediysen ara borç kapama kağıdı yollasınlar sana ama şöyle bişey var ailenden bu kadar çekiniyosan nerde ne var silip süpürmen lazım bazı avukatlar çok kahpe oluyo aileni arıyolar anne babayı geç teyze hala amca ne varsa arıyolar bu sizin yakınınız mı borcu var falanAga uyaptan hepsini ödedim şimdi bana 1 hafta sonra yine kağıt gelmez dimi bin tl borcunuz kalmış diye sen bilirsin
Aileden korkma değilde utanma gururuna dokunuyor gibi hocam neyse hallettik şükür inşallah avukatlar iş çıkarmazE devletten 1 hafta 10 gün falan iş gününde siliniyo benim bildiğim hangi avukata ö dediysen ara borç kapama kağıdı yollasınlar sana ama şöyle bişey var ailenden bu kadar çekiniyosan nerde ne var silip süpürmen lazım bazı avukatlar çok kahpe oluyo aileni arıyolar anne babayı geç teyze hala amca ne varsa arıyolar bu sizin yakınınız mı borcu var falan
Valla bence bu işin gururu olmaz imkanın olsa illa ki öderdin sonuçta bu devirde borcu olmayan mı var boşverAileden korkma değilde utanma gururuna dokunuyor gibi hocam neyse hallettik şükür inşallah avukatlar iş çıkarmaz
saglam üfürükcüYukarıda eşinin üzerineydi burada kız kardeşini. Helal olsun 🙏😁
Aynen var öyle avukatlar bütün sülaleyi arayanE devletten 1 hafta 10 gün falan iş gününde siliniyo benim bildiğim hangi avukata ö dediysen ara borç kapama kağıdı yollasınlar sana ama şöyle bişey var ailenden bu kadar çekiniyosan nerde ne var silip süpürmen lazım bazı avukatlar çok kahpe oluyo aileni arıyolar anne babayı geç teyze hala amca ne varsa arıyolar bu sizin yakınınız mı borcu var falan
Avukata 2700 veren adam buraya da bi 2700 yakar delikanlı çocuk borcuna sadık avukat aramış hemen ÖdemişDanışmanlık ücreti alcak mıyız @eniste
Aramadı eve kağıt gönderdi arasa açmamAvukata 2700 veren adam buraya da bi 2700 yakar delikanlı çocuk borcuna sadık avukat aramış hemen Ödemiş
Ayrıca icradan silinmesi için bir para atacaksın ,avukat verecek ibani ve açıklama kısmına yqacagini,ödeme yaptiginbavukati araUyaptan hepsini ödedim 6000 banka borcuymus 3 bin küsürde haraç pul avuk vb yaziyordu
Bizde mi kâğıt gönderelim yani dost bizde alacaklıyız danışmanlık yaptık usta bizim parayı ver beAramadı eve kağıt gönderdi arasa açmam
Açmazsan işte sen hariç herkesi aramaya başlarlarAramadı eve kağıt gönderdi arasa açmam
Uyapta zaten vekalet ücreti yazıyor ne odemesi bidaha adammı dolandiriyorlar 6 bin için 20 bin mi alacaklarAyrıca icradan silinmesi için bir para atacaksın ,avukat verecek ibani ve açıklama kısmına yqacagini,ödeme yaptiginbavukati ara
Öyle bişey yok o yüzden rahatım yani bankaya devlete vergi falan kallavi para takmadıysan haciz hapis vs yok öncedendi onlarBu icralık olup borcunu ödemeyen arkadaşlara sormak istiyorum hapis cezası falan oluyor diyorlar siz nasıl bu kadar rahat davranabiliyorsunz bilmediğim için soruyorum farklı birşey anlaşılmasın
Var knka eve haciz memurları geldiğinde sana birsey imzalatiyorlar onu imzalayip ödemezsen hapis cezasıÖyle bişey yok o yüzden rahatım yani bankaya devlete vergi falan kallavi para takmadıysan haciz hapis vs yok öncedendi onlar
Hemen kalkmaz 6 ay önce bende kapattım komple borçları dedikleri gibi ama avukata bildir borç yoktur kağıdı almayı da imha etme6000 tl borcum vardı dün eve icra kağıdı geldi bende hemen ödedim tabi avukat vb masrafı ile 9 bin tl oldu hepsini uyapta ödedim ama halla uyapta borç var gözüküyor bu ne zaman kapanır bilgisi olan varmı yine kağıt gelmesin eve