- 17,294
- 12,132
- 113
Tamam agacım sagolasınSen git büroya imza attığın kağıdın bir örneğini al bir bahane uydurup ondan sonra tekrar yorum al işi bilenlerden
Tamam agacım sagolasınSen git büroya imza attığın kağıdın bir örneğini al bir bahane uydurup ondan sonra tekrar yorum al işi bilenlerden
Yaptık Bi cahillik agaimza atmayın abi imza atmayın o imza işi riskli işin sonu hapise kadar gider
Ya sorma aga aramasınlar diye mallık yaptık işdeDost insanlar bağırıyor bas bas ne yapıyorsan yap imza atma diye geçmiş olsun
Umarım birşey başına gelmezYa sorma aga aramasınlar diye mallık yaptık işde
İnş agaUmarım birşey başına gelmez
O 1 bide evshop 2 bulasdıgıma lanet ettim ya yemin ediyorumBeyler bende evkur dan icralık oldum daha önce yaşayan var mı
Ödeyemedim ödemeye de gücüm yok ne oluyor evkur danO 1 bide evshop 2 bulasdıgıma lanet ettim ya yemin ediyorum
Benim gibi imza felan atma hiç BİRŞEY olmazÖdeyemedim ödemeye de gücüm yok ne oluyor evkur dan
Miktar yuklu mu? Eger cok buyuk bir rakam degilse cok kasmazlar fakat rakam buyukse almak icin her yolu denerlerHerkese iyi günler gardaşlarım bankaya olan borcu ödiyemedim gecen sene bunlar icraya verdi zırt pırt arıyorlar diye ofislerine gittim yazılı taahhut aldı benden bankanın icraya verdigi hukuk burosu şimdi yatırma ödeme olmadığı taktirde hapis cezası varmış dogru mu acaba dostlar bilen biri aydınlatabilirmi
Neden hapis cezası aldı ki? Sigortalı çalışınca maaşından kesilmedi mi arkadaşınGecen yıl 300 bin lira banka borcy olan elemanjm vardı 3 ay hapis cezası aldı ama hapse falan girmedi sonra borcunu tazminatını alıp kapadı ceza alsanda gelip seni götürmüyorlar sadece çevirme kimlik kontrolüne girersen problem oluyor
Bir kere eve geldiler ilk kez onda attımBenim gibi imza felan atma hiç BİRŞEY olmaz