- 17,293
- 12,132
- 113
Öylede işde küçük sinek mide bulandırıyor dost35 bin için hapise asla almazlar rahat ol
Öylede işde küçük sinek mide bulandırıyor dost35 bin için hapise asla almazlar rahat ol
O imzayı icra dosyasina atınca hapis olması lazım hukuk bürosunda ödeyeceğim taahhutune olmaz gibi geliyorAdamlar alacağını alamayacağını kanıtlamış oldukları için evet hapis cezası alırsın.. o imzayı atmaman lazımdı
Sen öyle san35 bin için hapise asla almazlar rahat ol
Dedik dost bunu sırasıyla olduğunuDostlar herkese teşekkürler ilk sıradaki ödemesi alana kadar rahatım digeri ondan sonra giriyormuş yani Bi 7 8 ay kafamız rahat
Aynen agaDedik dost bunu sırasıyla olduğunu
Şimdi sen onları ararsın keşke atmasaydin imzaBana direk hukuk burosu na gittim orda imzalattılar sonra daha sizi aramayız ödeme için dediler ben zırt pırt arıyorlar diye atıyım dedim
afferin yedin kumarda tüm paraları şimdi icralık oldunHerkese iyi günler gardaşlarım bankaya olan borcu ödiyemedim gecen sene bunlar icraya verdi zırt pırt arıyorlar diye ofislerine gittim yazılı taahhut aldı benden bankanın icraya verdigi hukuk burosu şimdi yatırma ödeme olmadığı taktirde hapis cezası varmış dogru mu acaba dostlar bilen biri aydınlatabilirmi
kumar yüzünden arabayı satarsan sakın ıngalamaBen imza atmadım ödememiştim en sonunda arabaya haciz koymuşlardı polis çevirince öğrendik güç bela bağlatmadan hemen hepsini kapatmıştım
Yok niye satayım çok battım çıkamadığım durumlar oldu ama bi kere bile aklımdan geçmedikumar yüzünden arabayı satarsan sakın ıngalama
ben gibi olun 5 yıldır oynuyorum hep yerimi ve oturmasını oynamasını bilirim hiç batmadımda zararımda yokYok niye satayım çok battım çıkamadığım durumlar oldu ama bi kere bile aklımdan geçmedi
Ne güzel dostben gibi olun 5 yıldır oynuyorum hep yerimi ve oturmasını oynamasını bilirim hiç batmadımda zararımda yok
Var Kardesim böyle birsey belirli bir süre ödemediğinde Önce mahkeme Olur sonra Cezaevi ne yazıkki imza atmasan böyle birseyle Karsılaşmamış olurdun ama Bu imzayı zaten böyle korkutmak için alıyorlar yani hukuk bürosu bu saatten sonra istersen ödeme diyo açıklaması buHerkese iyi günler gardaşlarım bankaya olan borcu ödiyemedim gecen sene bunlar icraya verdi zırt pırt arıyorlar diye ofislerine gittim yazılı taahhut aldı benden bankanın icraya verdigi hukuk burosu şimdi yatırma ödeme olmadığı taktirde hapis cezası varmış dogru mu acaba dostlar bilen biri aydınlatabilirmi