Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,730
1,302
113
İcra dosyasini açmadan yapılandırma ile kapatabiliyorsun. Bende akbankda kendi adima gidip yatırdım avukat yapılandırma yaptı diyorsun taksit tutarını söylüyor yatıyorsun. Şubeden de yatırıp daha net bilgi alırsın. Dolandırıcı senin adına hesaba yatir demez kendi adına ister zaten

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
366
83
Beyler ben icralıktım dediğiniz gibi imzaladım ödeme anlaşmasını 60 k lık borcu 100 k olarak ödüyorum son 4-5 ayım kaldı ama Allah sizi inandırsın ödeyemediğimde 1-2 gün bile geçse aşırı mobing yapıyorlar, hapis cezası olduğundan hep korkarım geciktirince. Yerinizde olsam eğer ki aile yanı yaşamıyorsanız sakın imzalamayın geri ödemeye dair bir şey hapis cezası var.
nie imzaladın ki imzalama hiç bir şey olmuo. benimde yapikredi bugün avukatlık oldu 80k borc peşin ödemeye 55 e kadar düşürdü nasıl ayarlarım bilmiom ama bulcam bi şekilde

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
325
63
Evet arkadaş doğru söylüyor beni de zamanında yapi kredi genel müdürlüğünden arayıp borcu yapilandirmislardi kendi adıma iban acmislardi ödemeyi kendi hesabına yapıyor gibiydin senin muhabbetinde doğru olabilir dost ama bana hukuk bürosu ulaşmamıştı yapı kredi genel müdürlüğünden ulasmilardi ve iban bilgisi SMS olarak gelmişti Whatsappdan değil Whatsapp dan gelmesi sana beni suphelendirdi bankayı ara o yüzden ya da direkt şubeye git
Süreç aynı doğru söylüyorsun. Ama şuanda aracı olarak atadığı kurumlar yada hukuk bürolarıda anlaşma yapıyor. Bankaya iletip senin adına hesap açıp o ibana tahsilat yapıyorlar. Ama dolandırıcıda çok olduğu için şüphelenmesi normal, yapı kredi tahsilat birimini ararsa gerçek bilgiyi alacaktır. Hukuk bürosunu teyit ettim. İnanda kendine aitmiş olay büyük ihtinal doğru. Ama yinede teyite muhtaç.

lioneltepsi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
342
126
43
nie imzaladın ki imzalama hiç bir şey olmuo. benimde yapikredi bugün avukatlık oldu 80k borc peşin ödemeye 55 e kadar düşürdü nasıl ayarlarım bilmiom ama bulcam bi şekilde
taksitlendirdiğin zaman adliyeye gidip bir kağıt imzalıyorsun, sen peşin ödeyeceksen sorun yok

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,329
388
83
Peki ödemeleri nasıl takip edeceğim öyle nasıl güvenip ödeme yapıyorsunuz benim 60k civarı borç vardı 110 diyorlar taksit yaparsanız 102 mi ne olacak dediler geçen gün, en azından miktar neyse önemli değil de yaptığım ödemeleri kalan miktarı görebilsem

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,329
388
83
Süreç aynı doğru söylüyorsun. Ama şuanda aracı olarak atadığı kurumlar yada hukuk bürolarıda anlaşma yapıyor. Bankaya iletip senin adına hesap açıp o ibana tahsilat yapıyorlar. Ama dolandırıcıda çok olduğu için şüphelenmesi normal, yapı kredi tahsilat birimini ararsa gerçek bilgiyi alacaktır. Hukuk bürosunu teyit ettim. İnanda kendine aitmiş olay büyük ihtinal doğru. Ama yinede teyite muhtaç.
Arıyorum şimdi

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
325
63
Beyler ben icralıktım dediğiniz gibi imzaladım ödeme anlaşmasını 60 k lık borcu 100 k olarak ödüyorum son 4-5 ayım kaldı ama Allah sizi inandırsın ödeyemediğimde 1-2 gün bile geçse aşırı mobing yapıyorlar, hapis cezası olduğundan hep korkarım geciktirince. Yerinizde olsam eğer ki aile yanı yaşamıyorsanız sakın imzalamayın geri ödemeye dair bir şey hapis cezası var.
Dostum dediğin gibi mobing yada korkutma politikası bunlar. Şuanda türkiye de ödenediğin icralık bir borçtan hapis cezası yatacağın bir kanun yok. Onlar senin telefondaki ses tonunundan tedirginliğinden yararlanıp bildiğin seni tehdit ediyorlar.
Nitelikli dolandırıcılık hariç bu tarz işlerden hapis cezası alman yada hapise girmen gibi bir duruö söz konusu değil bilgin olsun.

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
325
63
Peki ödemeleri nasıl takip edeceğim öyle nasıl güvenip ödeme yapıyorsunuz benim 60k civarı borç vardı 110 diyorlar taksit yaparsanız 102 mi ne olacak dediler geçen gün, en azından miktar neyse önemli değil de yaptığım ödemeleri kalan miktarı görebilsem
Sana ödeme planı çıkarıyor. Örneğin 5 taksit 100 k borç. 20 20 5 ay gibi. Sana tavsiyem hemen miktarı kabul etme mutlaka indirip talep et. 80 ödeyebilirim yoksa ödeyemem de pazarlık yap. Bu kan emicilere ne kadar alttan alırsanız o kadar çok para talep ederler. Kendinizi mahçup hissedip alttan almayın. Borç sa borç kardeşim canınızı alamaz ya bunlar. Sizin ilk giriş konuşmanıza göre yönlendiriyorlar konuşmalarını çok profosyöneller. Alttan almayın. Mümkün olduğunca şartları siz belirleyin

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Katılıyorum bencede doğru ama ortam o kadar kötü ki yüzde yüz teyit edip emin olmak gerekiyor

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,329
388
83
Güncel no bilen varmı yapıkredi ödeme servisinin ulaşamıyorum tahsilat servisine

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,055
1,535
113
Benim borcum vardı askerlikten dolayı ödemeler aksadı 4 ay civarı falan, o yüzden icralık oldu borç 90.000 civarı falan, geçen bir numaradan beni aradılar böyle böyle taksit yapalım diye tamam dedim, bugün wpden mesaj geldi, bir iban atmışlar deneme yaptım 1 ₺ iban benim adıma çıkıyor yapıkredi ama öyle bir hesabım yok dolandırıcı mı bunlar??
Böyle yazan birine para gönderilmez benden söylemesi.

Kesknly

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,730
1,302
113
Zaten tahsilat birimi diyor ki avukata devrettik dosyayı onunla görüşün normal yapikredi müşteri merkezinden alırsın numarayı

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,853
4,308
113
Dostum dediğin gibi mobing yada korkutma politikası bunlar. Şuanda türkiye de ödenediğin icralık bir borçtan hapis cezası yatacağın bir kanun yok. Onlar senin telefondaki ses tonunundan tedirginliğinden yararlanıp bildiğin seni tehdit ediyorlar.
Nitelikli dolandırıcılık hariç bu tarz işlerden hapis cezası alman yada hapise girmen gibi bir duruö söz konusu değil bilgin olsun.
Kim yok diyor dostum bilmiyorsun bu işleri eğer ki ödeme beyanını imzaladığın zaman odemezsen hapis cezası var diğer türlü sözlü beyan da hiçbir şey yapamazlar

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
325
63
Güncel no bilen varmı yapıkredi ödeme servisinin ulaşamıyorum tahsilat servisine
Sana şimdi bir numara vereceğim. Burdan durumunu anlat . Ben burdan hallettim bütün işimi.banada dönüş yap merak ettim. 0553 566 0118 . Hatta Berra hanımla görüşüp hallediyoruz devamlı. Taksit yatırdıktam sonra hep teyit aldık burdan.

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
325
63
Kim yok diyor dostum bilmiyorsun bu işleri eğer ki ödeme beyanını imzaladığın zaman odemezsen hapis cezası var diğer türlü sözlü beyan da hiçbir şey yapamazlar
Valla kardeşim e devletimi göstermiyim şimdi burdan 8 tane filan icram var açık. 4 tanesine hertürlü imza verdim söz verdim evime kapıma geldiler. Ben havadan sallamıyorum çok yakın avukat arkadaşım var. Kanum yok bu konuda hapis cezası ile ilgili. Rte 10 yıl önce kaldırdı icra ve karşılıksız senetle ilgili hapis cezası maddesini. Yani kimse seni bundan hapise atamaz. Eğer dosyan nitelikli dolandırıcıkla ilgili mahkeme dosyası değilse. Misal ardaları dolamdıran kadın gibi.

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,898
934
113
Valla kardeşim e devletimi göstermiyim şimdi burdan 8 tane filan icram var açık. 4 tanesine hertürlü imza verdim söz verdim evime kapıma geldiler. Ben havadan sallamıyorum çok yakın avukat arkadaşım var. Kanum yok bu konuda hapis cezası ile ilgili. Rte 10 yıl önce kaldırdı icra ve karşılıksız senetle ilgili hapis cezası maddesini. Yani kimse seni bundan hapise atamaz. Eğer dosyan nitelikli dolandırıcıkla ilgili mahkeme dosyası değilse. Misal ardaları dolamdıran kadın gibi.
Tamamda sen borcunu ödüyecegin diye taahhütname imzalarsan sonra ödemezsen tazyik hapisi var 3 ay aç oku bak

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,329
388
83
Hukuk bürosunu aradın direkt numara bize ait dediler

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
325
63
Hukuk bürosunu aradın direkt numara bize ait dediler
Senin hukuk bürosu farklı olabilir devredilen.
En sağlamı senin dosyanın hangi hükok bürosuna devredildiğini öğren bankandan onların resmi numarası ne ise oradan kesin bilgiyi alıcaksın. Taksitlendirme vs. yaparken her söyleneni kabul etme pazarlık yap. Yapılandırma borcunuda zamanında ödemeye çalış