Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hakkında

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,329
388
83
Senin hukuk bürosu farklı olabilir devredilen.
En sağlamı senin dosyanın hangi hükok bürosuna devredildiğini öğren bankandan onların resmi numarası ne ise oradan kesin bilgiyi alıcaksın. Taksitlendirme vs. yaparken her söyleneni kabul etme pazarlık yap. Yapılandırma borcunuda zamanında ödemeye çalış
Tamam zaten orayı aradım Yapıkrediye benim borcum onların hukuk bürosu Timur kaynak hukuk bürosuymuş 10 taksit 10075 ₺ her ay

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
325
63
Tamamda sen borcunu ödüyecegin diye taahhütname imzalarsan sonra ödemezsen tazyik hapisi var 3 ay aç oku bak
Mahkeme kararı olmadan kimi kimi hapse sokuyor dostum ? Ödeyin borcunuzu diye korkutuyorlar işte. 2 yıldır işsizim. 2 yıl önce imzaladım 4 yere. 1 kuruş ödemedim. Ne evime gelip haczedebildiler nede herhangi bir hapis cezası. İki yeri düzenli ödüyorum oda eşimin üstüne yapılandırma yaptık yapıkredi o şekilde. Arkadaşa verdiğim bilgide o süreçte yaşadıklarım.

adamons

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
366
83
bu kumar boyle rezil ediyor insanı kendi paranla şu hallere düşüyoruz yazık Vala etrafıma bakıyorum herkesin keyfi yerinde biz yıllarca şu bitmeyen borçlarla hayatı heba ettik

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
325
63
Tamam zaten orayı aradım Yapıkrediye benim borcum onların hukuk bürosu Timur kaynak hukuk bürosuymuş 10 taksit 10075 ₺ her ay
Aynen öyle dostum . Yapılandırma yaptın söz verdiysen her ay o miktarı o ibana yatıracaksın. Yatırdıktan sonra hukuk büronu ara uatırdım diye ordan hemen tasfiye adı altında o parayı genel merkeze çekiyorlar bilgin olsun

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
325
63
bu kumar boyle rezil ediyor insanı kendi paranla şu hallere düşüyoruz yazık Vala etrafıma bakıyorum herkesin keyfi yerinde biz yıllarca şu bitmeyen borçlarla hayatı heba ettik
Kumar sayesinde öğrenmediğimiz ibnelik kalmadı haklısın.
Dediğin çok doğru emsalin etrafındaki arkadaşların akrabaların ne durumda biz ne durumdayız.

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,853
4,308
113
Valla kardeşim e devletimi göstermiyim şimdi burdan 8 tane filan icram var açık. 4 tanesine hertürlü imza verdim söz verdim evime kapıma geldiler. Ben havadan sallamıyorum çok yakın avukat arkadaşım var. Kanum yok bu konuda hapis cezası ile ilgili. Rte 10 yıl önce kaldırdı icra ve karşılıksız senetle ilgili hapis cezası maddesini. Yani kimse seni bundan hapise atamaz. Eğer dosyan nitelikli dolandırıcıkla ilgili mahkeme dosyası değilse. Misal ardaları dolamdıran kadın gibi.
Doğrudur dostum benim bilgiler eski kalmış Allah ödeme kolaylığı versin

GKNgltsry

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
656
122
43
Doğrudur ıcra degıl o yapılandırma 4440442 ara

dermany

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,898
934
113
Mahkeme kararı olmadan kimi kimi hapse sokuyor dostum ? Ödeyin borcunuzu diye korkutuyorlar işte. 2 yıldır işsizim. 2 yıl önce imzaladım 4 yere. 1 kuruş ödemedim. Ne evime gelip haczedebildiler nede herhangi bir hapis cezası. İki yeri düzenli ödüyorum oda eşimin üstüne yapılandırma yaptık yapıkredi o şekilde. Arkadaşa verdiğim bilgide o süreçte yaşadıklarım.
Kardeş taahhütname yi zaten icra dairesinde atıyorsun senin attın imza başka o zaman benim dedımı yapsaydın alırlardı seni kanunda da var zaten

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
880
325
63
Kardeş taahhütname yi zaten icra dairesinde atıyorsun senin attın imza başka o zaman benim dedımı yapsaydın alırlardı seni kanunda da var zaten
Yok ben icra dairesinde atmadım. Avukatlar evime geldi telefonlarını yüzlerine kapatınca.kapımda imzaladım. Hapis filan ordada yazıyordu. Hapse girersin dediler, evinde ne varsa alırız dediler. Sıkıntı yok dedim alın. 2 sene oldu işte.

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
975
668
93
o IBAN adresinin şube kodundan o bankayı ara bu IBAN sahibini öğren diğer türlü para falan gönderme

Caffcaff

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,329
388
83
o IBAN adresinin şube kodundan o bankayı ara bu IBAN sahibini öğren diğer türlü para falan gönderme
İban bana ait çıkıyor ya, sordum borç avukata devredilince, senin adına hesap açıp anlaşma yoluna gidiyorlar 60 k lık borç 100 oldu 10 taksit ödeyeceğim şimdi

gangplank

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
975
668
93
İban bana ait çıkıyor ya, sordum borç avukata devredilince, senin adına hesap açıp anlaşma yoluna gidiyorlar 60 k lık borç 100 oldu 10 taksit ödeyeceğim şimdi
kim senin adına hesap açıyor böyle bir şey yok ki dost

Seriyabih

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
991
538
93
ya arkadaş şunları ödemeyince hapis felan olmuyor bırak özeli devlet bankası gelse senden bir şey alamaz tek yapman gereken üzerine bir şey varsa ailene geçir birde daha kredi çekme şansın kalmaz o kadar, korkak olmayın.

atabinen65

💛❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
407
163
43
özellikle şu "bugün son gün 1 saat içinde yatır zart zurt" diyenler genelde dolandırıcı oluyor.

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
617
93
Dolandırıcı bunlar bro

Comeon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
729
276
63
Ya burda bir sürü saçma sapan yorum muhabbet gidip bankaya görüşmüyorsun durumu burda bir sürü gereksiz muhabbetin arasında hangisi doğru acaba diye bakınıp duruyosun dostum böyle şeyler önemli şeyler öğrenilecek yerden öğren durumun ne olduğunu.