Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İcra Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
117
43
Selamün aleyküm arkadaşlar iş bankasına 2700 küsürlerde bir borcum kalmıştı bende biraz saladım.Dünya borç içinde patlamadım bundan patladım. 😂 Büyük balonların Vs vs misali 😂 icralık oldum kağıt geldi felan, Toplam borç 6 bin diyeyim 5 bin küsür de şimdi avukat arıyor ödeyecemisiniz diyor mebla küçük yasal faizler yüksek diyor kapatalım bir an önce diyor, bende kapatınca icra kalkacak mı dedim, yok dedi ozaman dursun dedim, oda ödeyecemisiniz dedi bende şuan durumum yok dedim, siz bilirsiniz ev haczi başlatılır diyor Ev haczi deyince biraz Düşündürdü. DOSTLAR BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIMCI OLSUN NEDİR NASIL İŞLİYOR NELER YAPABİLİRLER,YADA YAPAMAZLAR🙏

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,154
734
113
Hikaye anlatıyor avukat dinle sevaptır

halil889*

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,418
1,818
113
bisi yapamazlarda borç kücükken öde sonra daha fazla üzülürsün

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,854
2,564
113
Selamün aleyküm arkadaşlar iş bankasına 2700 küsürlerde bir borcum kalmıştı bende biraz saladım.Dünya borç içinde patlamadım bundan patladım. 😂 Büyük balonların Vs vs misali 😂 icralık oldum kağıt geldi felan, Toplam borç 6 bin diyeyim 5 bin küsür de şimdi avukat arıyor ödeyecemisiniz diyor mebla küçük yasal faizler yüksek diyor kapatalım bir an önce diyor, bende kapatınca icra kalkacak mı dedim, yok dedi ozaman dursun dedim, oda ödeyecemisiniz dedi bende şuan durumum yok dedim, siz bilirsiniz ev haczi başlatılır diyor Ev haczi deyince biraz Düşündürdü. DOSTLAR BİLGİSİ OLAN LÜTFEN YARDIMCI OLSUN NEDİR NASIL İŞLİYOR NELER YAPABİLİRLER,YADA YAPAMAZLAR🙏
Hicbise olmaz eve gelemez gecsin o isleri

Gokhandgnc35

Kırmızısı Yoktur Aşkın Ya Sarıdır Ya Lacivert 💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,416
10,982
113
Haciz falan olmaz o miktarlara sigortali calisan isen maasina haciz gelir 1/4 yillarca borç odedim

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
117
43
Hicbise olmaz eve gelemez gecsin o isleri
Valla dost öyle diyince bi düşündüm şimdi çalışmıyorum çünkü çalışsam biraz para görse gözlerim kumara başlamak istemiyorum büyük, hee arada ufak tefek atıyorum, kod vs beleş ne varsa onları kovalıyorum hayat karartan miktarları zaten aldık verdik.
Yani ne s...imi yiyebilir bunlar acaba yani ufacık şeyden zaten geçmişte aileyle papazım 2 defa olduk hemde büyük vurunca kapatı. Herşeyi ama işte o arada bu patlamaya yaklaşmış biliyordum ama pek yetişemedim.

Derkondebel

Banko Burak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,536
1,540
113
500 bin tl altı için ev haczi yapilamaz

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
117
43
Haciz falan olmaz o miktarlara sigortali calisan isen maasina haciz gelir 1/4 yillarca borç odedim
İşte dost ...iki yiyesice avukat hanfendi ama işte huzur var yani şuan ufak defek iyiyiz aile huzuru var bu ararmi aileyi yada başka bir kağıt gelebilirmi felan biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim Dostlar 🙏

halil889*

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,418
1,818
113
İşte dost ...iki yiyesice avukat hanfendi ama işte huzur var yani şuan ufak defek iyiyiz aile huzuru var bu ararmi aileyi yada başka bir kağıt gelebilirmi felan biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim Dostlar 🙏
benim is yerine geldi kağıt muhasebeci kesinti yapıyor otomatik yoksa is yerine de büyük cezası var

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
88,528
48,100
113
Avukatın amacı seni korkutmakmis ve gayet başarılı olmuş 😁 artık haciz diye bişey yok bu şekilde konuşan avukatlara dava açmak lazım yeminle bu ne la milletin aklını aliyorlar

Derkondebel

Banko Burak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,536
1,540
113
Eve tebligat gelir ödeme emri. Ödenmezse maaş banka hesaplarına icra takibi başlatılır. Banka hesaplarında borcu ödeyecek para yoksa maaş haczi. Bi maaşın dahi yoksa bi b'k yapamazlar. Benim önerim avukatı ara zar zor 3k buldum deyip orta yolu bul.

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
117
43
Avukatın amacı seni korkutmakmis ve gayet başarılı olmuş 😁 artık haciz diye bişey yok bu şekilde konuşan avukatlara dava açmak lazım yeminle bu ne la milletin aklını aliyorlar
Dost ondan değil bende biliyorum olmadığını ama öyle deyince biraz internete baktım kimisi oluyor kimisi olmuyor diyince biraz kurt düştü içime avukat beni biraz ürküttü BİRAZCIK HUZUR VAR ONU DA BU O...PU KAÇIRMASIN A..M..K EVDE

BonnieParker

Aras
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,831
1,111
113
Bu icralık olanlar hakikaten eşşek hemen gelip buraya konu açıyorlar ödemiyorlar borçlarını arkadaşlar icralık oldum bilgi verin puhahahahahhha

Derkondebel

Banko Burak
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,536
1,540
113
Pandemi döneminden sonra çok uğraştım konuya hakimim. Ufak tefek borçlar için yapacakları tek şey eve ödeme emri göndermek. Banka hesaplarına haciz veya bloke koymak. Bloke de parani alamazlar ama borcu odemeden bankadaki parayi kullanamazsin. Banka hesabina haciz gelirse direk borcundan düşülür. Eve haciz imkansız. Tüm bunlara rağmen borc bitmezse maaş haczi. En mantıklısı dediğim gibi avukatla anlasip orta yolu bulmak. 3k borç olan bir dosyayi 500 tl ye kapatmisligim var

Kazanan26

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
117
43
Eve tebligat gelir ödeme emri. Ödenmezse maaş banka hesaplarına icra takibi başlatılır. Banka hesaplarında borcu ödeyecek para yoksa maaş haczi. Bi maaşın dahi yoksa bi b'k yapamazlar. Benim önerim avukatı ara zar zor 3k buldum deyip orta yolu bul.
Bulunabiliyormu öyle

torkmeal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
224
76
28
Mevzu uzun net bilgiye sahibim dmden kısa kısa sor cevaplıym dost

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...