- 4,508
- 2,291
- 113
Gunluk 100 ila 150 arası biliyoyurum bunu devlet kesiyor ama ödemesende olur af çıkar şeçime doğru silinir burası türkiye😁Para cezası ne kadar kiradan fazlaysa gerek yok
Gunluk 100 ila 150 arası biliyoyurum bunu devlet kesiyor ama ödemesende olur af çıkar şeçime doğru silinir burası türkiye😁Para cezası ne kadar kiradan fazlaysa gerek yok
Basta iki sene yazdım fakat 5 seneyi doldurduk dost. Doldu yani beş sene5 yılını doldurdunmu bu evde
Ee tmm ayni seyi dio zaten avukatta ) evden cikarmanin tek bir yolu var mahkeme karari dio ben nediom mahkeme kararinin ustunde bir karar yoktur sen anlamiyormusun.hakim karar vermis bosaltacaksin bu konutu diye daha neyi kovaliyorsun.sen avukat ısın bilmiyorum ama bu konuşan avukat link tıkla ve izle
Teşekkür ederim dost sağol.Şeytana gerek yok ki insan zaten şeytan olmuş. Hakkında hayırlısı olsun dost
Sakin ol dostum bende kiraciyim sonuçta adamlar mal sahibi ister verir ister vermez ister yıkar, onlarda kendi acisindan haklıBi bok yemez valla kafam atıyor sıkacam o evsahibine gelipte simdi😁
Dosya durumu açık yazıyor. Karar çıkmış yazması gerekmez mi. Açık demek süreç hala devam ediyor demek değil mi ki eğer öyleyse dava sonuçlanmadan nasıl icra memurlariyla gelebiliyor dümen olmasınDost inceledim Ekli dosyayı görüntüle 574545
Tamda sen çoluk çocuk eşyaları dişarı atar diyosun tabiki çıkmak zorunda ama çoluk çocuk dişarı fırlatıp atmak nedirEe tmm ayni seyi dio zaten avukatta ) evden cikarmanin tek bir yolu var mahkeme karari dio ben nediom mahkeme kararinin ustunde bir karar yoktur sen anlamiyormusun.hakim karar vermis bosaltacaksin bu konutu diye daha neyi kovaliyorsun.
Benimde kafamı kurcaliyor bunlar dost. Dümen Olabilirde salı günü cozulcek hepsi insallahDosya durumu açık yazıyor. Karar çıkmış yazması gerekmez mi. Açık demek süreç hala devam ediyor demek değil mi ki eğer öyleyse dava sonuçlanmadan nasıl icra memurlariyla gelebiliyor dümen olmasın
Cümlemizin dost.Bazı hamleler için geç kalmışsın tebliğat almak , itiraz dilekçesi vs vs...Muhtar ne işe yarıyor neden haber vermiyor yada kapıya sticker yapıştırırlar. Allah yardımcın olsun. Eşyaları dışarı koyup çıkartıyorlar maalesef haberler de görüyoruz
Sana 30 günlük ihtarname cekmesi lazim eğer ki dava aleyhine sonuçlandi ise.Basta iki sene yazdım fakat 5 seneyi doldurduk dost. Doldu yani beş sene
Peki dava sonuçlanana kadar bedavami oturmuş olacak evde iyimisGunluk 100 ila 150 arası biliyoyurum bunu devlet kesiyor ama ödemesende olur af çıkar şeçime doğru silinir burası türkiye😁
Dosya açık gözüküyor ama bilemedim valla dost. Dümen de olabilir avukat göz dağı verme amaciyla gelmiş olabilir ama icra memurlarıni nasıl kafalar bilmiyorum.Sana 30 günlük ihtarname cekmesi lazim eğer ki dava aleyhine sonuçlandi ise.
Bğrşey demiyorum tabiki haklı ama beni dişarı çoluk cocuk eşyaları dişarı atıcak rezil edecek o çocuğun pisikojisi düşüne miyorum kesinlikle kan akar ben kaldıramam fakir olmak şuçmuSakin ol dostum bende kiraciyim sonuçta adamlar mal sahibi ister verir ister vermez ister yıkar, onlarda kendi acisindan haklı
Bak daha aciklamaliEe tmm ayni seyi dio zaten avukatta ) evden cikarmanin tek bir yolu var mahkeme karari dio ben nediom mahkeme kararinin ustunde bir karar yoktur sen anlamiyormusun.hakim karar vermis bosaltacaksin bu konutu diye daha neyi kovaliyorsun.
Senin dedigin mantikla o zaman tum kiracılar ömür boyu ev sahiplerinin evlerinde otururlar.kanun acimaz dostum acisaydi dilan polat cocugum annesiz buyuyenez dediginde ona ve tum annelere babalara aciyip kimseyi iceri alamazdi kisaca son yazim bu asagidaTamda sen çoluk çocuk eşyaları dişarı atar diyosun tabiki çıkmak zorunda ama çoluk çocuk dişarı fırlatıp atmak nedir
Yok dedım ya boşalma kararı uymassam 100 ila 150 TL gunluk işler devlete borçlanırPeki dava sonuçlanana kadar bedavami oturmuş olacak evde iyimis
Tamda diyorumki her boşaltmadığı gün için para cezası yer mahkeme kararına uynçmadığı için 100 ila 150 TL arası devlet ceza keser zaten fazla dayanamaz cıkmak zorunda kalırBak daha aciklamali
Senin dedigin mantikla o zaman tum kiracılar ömür boyu ev sahiplerinin evlerinde otururlar.kanun acimaz dostum acisaydi dilan polat cocugum annesiz buyuyenez dediginde ona ve tum annelere babalara aciyip kimseyi iceri alamazdi kisaca son yazim bu asagida
Tahliye İşlemi: Eğer kiracı mahkeme kararına uymaz ve icra kanalıyla kendisine tebliğ edilen tahliye emrine uymazsa cebrî icra ile taşınmaz zorla tahliye edilir
Fakir olman ev sahibini bağlamaz anan değil baban değil sonuçta yabancı ,O duruma getirmemen lazım dostum arkadaşta ev arıyor zaten ins bulur Allah yardımcıai olsunBğrşey demiyorum tabiki haklı ama beni dişarı çoluk cocuk eşyaları dişarı atıcak rezil edecek o çocuğun pisikojisi düşüne miyorum kesinlikle kan akar ben kaldıramam fakir olmak şuçmu
Nerde yaziyor bu dedigin hangi kanunda tebligat kanunu cebri icra vs nerde yaziyor buraya yazsana biTamda diyorumki her boşaltmadığı gün için para cezası yer mahkeme kararına uynçmadığı için 100 ila 150 TL arası devlet ceza keser zaten fazla dayanamaz cıkmak zorunda kalır
Onu bağlamaz ama beni bağlar bir ev sahğbi mahkemedeFakir olman ev sahibini bağlamaz anan değil baban değil sonuçta yabancı ,O duruma getirmemen lazım dostum arkadaşta ev arıyor zaten ins bulur Allah yardımcıai olsun
Ah ah ne çekğyoruz bu bazı aç köpek evsahiplerindenFakir olman ev sahibini bağlamaz anan değil baban değil sonuçta yabancı ,O duruma getirmemen lazım dostum arkadaşta ev arıyor zaten ins bulur Allah yardımcıai olsun