- 3,054
- 1,625
- 113
Sağolasın dos.t. İnşallah.Fakir olman ev sahibini bağlamaz anan değil baban değil sonuçta yabancı ,O duruma getirmemen lazım dostum arkadaşta ev arıyor zaten ins bulur Allah yardımcıai olsun
Sağolasın dos.t. İnşallah.Fakir olman ev sahibini bağlamaz anan değil baban değil sonuçta yabancı ,O duruma getirmemen lazım dostum arkadaşta ev arıyor zaten ins bulur Allah yardımcıai olsun
Ana yasa kitabini araştır yazar hapis cezası alır tabiki hapis yatmaz paraya cevrilirNerde yaziyor bu dedigin hangi kanunda tebligat kanunu cebri icra vs nerde yaziyor buraya yazsana bi
(1) İhtiyati tedbir kararının uygulanmasına ilişkin emre uymayan veya tedbir kararına aykırı davranan kimse, ihlalin öğrenildiği tarihten itibaren altı ay içinde şikâyet edilmesi üzerine, altı aya kadar disiplin hapsi ile cezalandırılır. Burada hapis yatmaz bu paraya çevirilirNerde yaziyor bu dedigin hangi kanunda tebligat kanunu cebri icra vs nerde yaziyor buraya yazsana bi
He birtane çıktı aklı başında tesekkür dostBirşey sorucam size ben avukat geldiğinde şey dedim tebligat bana ulaşmadı neden siz herhangi bir arama yapmadınız konuyla alakalı bilgilendirme vermediniz dedigimde bana bu şekilde aramanın yasadisi olduğunu söyledi bende olurmu öyle şey bir ton bankası telekomu turkcelli icralık borçlar için avukatlık büroları arıyorda siz arayinca nasıl yasadisi oluyor gibisine konuştum bu avukatın dediği ne kadar doğru büro olarak arayıp bilgi vermeeleri yasadisimi oluyormus ilk defa duydum böyle birşeyi.
Abicim bu koruma tedbir karari ) aile ici konularda sen biraz ogren gel okumadan bilgi sahibi olmadan birseyler biliyormussun gibi buralara yazmacsabahtan beri sana cevap veriyorum.biz borclar kanununu icra iflas kanununu konusuyoruz oku bunlari 352. Maddeyi tahliye hallerini(1) İhtiyati tedbir kararının uygulanmasına ilişkin emre uymayan veya tedbir kararına aykırı davranan kimse, ihlalin öğrenildiği tarihten itibaren altı ay içinde şikâyet edilmesi üzerine, altı aya kadar disiplin hapsi ile cezalandırılır. Burada hapis yatmaz bu paraya çevirilir
Dostum avukat dogru soyluyor tebligat kanunu var seni aramak zorunda degil kanuni yolu bu dur cunku tebligat.seni telefonla fakan aramasi demek aslinda sana cik yonunde baski yapmasi durumunu gosterebileceginden bu isler tebligatla olur yani yaziliBirşey sorucam size ben avukat geldiğinde şey dedim tebligat bana ulaşmadı neden siz herhangi bir arama yapmadınız konuyla alakalı bilgilendirme vermediniz dedigimde bana bu şekilde aramanın yasadisi olduğunu söyledi bende olurmu öyle şey bir ton bankası telekomu turkcelli icralık borçlar için avukatlık büroları arıyorda siz arayinca nasıl yasadisi oluyor gibisine konuştum bu avukatın dediği ne kadar doğru büro olarak arayıp bilgi vermeeleri yasadisimi oluyormus ilk defa duydum böyle birşeyi.
Ben şuan uzaklaştırma kararı dayım o dediğin 3 gun 10 gun 3 ay diye giderAbicim bu koruma tedbir karari ) aile ici konularda sen biraz ogren gel okumadan bilgi sahibi olmadan birseyler biliyormussun gibi buralara yazmacsabahtan beri sana cevap veriyorum.biz borclar kanununu icra iflas kanununu konusuyoruz oku bunlari 352. Maddeyi tahliye hallerini
şansın bol olsun dostum ne diyelim.Bundan önce şu tebligati alıp su ilkokul arkadaşım icra avukatı bı ona danisacam bulabilirsem nosunu sonra ev sahibine yalvarmaca şeklini denicem eğer yasal olarak o tamamen hakliysa
Aynen öyle dost acaip elim kolumu bagladi bu durum valla kafayı yiyorumşansın bol olsun dostum ne diyelim.
paran olmasın da başını sokacak bi evin olsun
ölüme çare yok, elbet bir yolu bulunur.Aynen öyle dost acaip elim kolumu bagladi bu durum valla kafayı yiyorum
Aleyküm selam......Rabb'im doğru konuşanın. ,darda kalanın yardımcısı olur .Elbet bı kapı açılır..Arkadaşlar s.a. cümleten iyi forumlar herkese. Yaklaşık iki senedir kaldığım evimde kontratim son buldu. Kirasını günü gününe odedigim Ev sahibim beni mahkemeye vermiş çıkmam için geçen gün icra memuruyla avukat geldi kapıya 10 gün süreniz var diyerek. Tahliye kararı cikartmislar bana herhangi bir tebligat gelmedi daha doğrusu gelmiş ve muhtarlığa gitmiş herhangi bi aranma yoluyla bilgide geçilmedi. Adam Nuh diyor peygamber demiyor nasıl bir yol izleyebilirim bu konuyla ilgili bir fikri veya basından bu tip bı olay geçmiş arkadaslarin yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler. Yaklaşık 7 günüm kaldı sokağa atcaklar bizi .
Burası yerimi, biz ne bilelim avukata sor diyecek arkadaşlara diyeceğim şu ki avukata danisacak para olsa gidip eşyamı taşır başka ev tutarım lutfen gereksiz yorum yapmayalım rica ediyorum
Geçmiş olsunArkadaşlar s.a. cümleten iyi forumlar herkese. Yaklaşık iki senedir kaldığım evimde kontratim son buldu. Kirasını günü gününe odedigim Ev sahibim beni mahkemeye vermiş çıkmam için geçen gün icra memuruyla avukat geldi kapıya 10 gün süreniz var diyerek. Tahliye kararı cikartmislar bana herhangi bir tebligat gelmedi daha doğrusu gelmiş ve muhtarlığa gitmiş herhangi bi aranma yoluyla bilgide geçilmedi. Adam Nuh diyor peygamber demiyor nasıl bir yol izleyebilirim bu konuyla ilgili bir fikri veya basından bu tip bı olay geçmiş arkadaslarin yorumlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler. Yaklaşık 7 günüm kaldı sokağa atcaklar bizi .
Burası yerimi, biz ne bilelim avukata sor diyecek arkadaşlara diyeceğim şu ki avukata danisacak para olsa gidip eşyamı taşır başka ev tutarım lutfen gereksiz yorum yapmayalım rica ediyorum
İnşallah dostölüme çare yok, elbet bir yolu bulunur.
biraz yorulacaksın ama umarım rahat a kavuşursun içini ferah tut.
Teşekkürler dostGeçmiş olsun
Amin inşallah. Herkesin hakkında hayirlisiAleyküm selam......Rabb'im doğru konuşanın. ,darda kalanın yardımcısı olur .Elbet bı kapı açılır..