oynamam onu dost sevmıyorumBig juan yapistir al bi grand jdjd
oynamam onu dost sevmıyorumBig juan yapistir al bi grand jdjd
Çek yat uyu dost yarına ekmek kalsıntamam dost 500e dustu bakıye rulete gırdım 1200 yaptım Allahtan tam sahtekar slotlar
yarınada bırak alt limit koyup istersen dost sen bilirsinya para kurtarmıyo hep 50 100le oynuyoz belkı sansımız doner dıye denıyorum ıste
Bi dm atsana sana yazamiyorum vip uyelere yazilmiyo heraldeoynamam onu dost sevmıyorum
En mantıklı cümle 😂😂Çek yat uyu dost yarına ekmek kalsın
Aynen @erhanbey22 baş ustadimiza msj atabilmeniz için aylık cüzi miktarda haraç vermeniz gerekiyorBi dm atsana sana yazamiyorum vip uyelere yazilmiyo heralde
Erhan beye sadece o isterse mesaj atılıyorBi dm atsana sana yazamiyorum vip uyelere yazilmiyo heralde
Ben harac vermem harac alırım dost jdjdAynen @erhanbey22 baş ustadimiza msj atabilmeniz için aylık cüzi miktarda haraç vermeniz gerekiyor
Yan bak bakalım nasıl bakiyonBen harac vermem harac alırım dost jdjd
soyle burdan dost yenı uyelere dm kapalı bı sureBi dm atsana sana yazamiyorum vip uyelere yazilmiyo heralde
Böyle olsun istemezdim reis cek yeter o zmn 1 k 1k dırdost bu bounty gol cok kotu bı oyun 200 lıra yedi hıc vermıyo kopekten beter
Bu foruma birtane bursalı yeter dostBen harac vermem harac alırım dost jdjd
2 sene oldu konuşmayalı iki sohbet edelim dicektim neyse dost iyi gecelersoyle burdan dost yenı uyelere dm kapalı bı sure
Hayranların baya çok dost bı imza günü yapta sevinsin gariplersoyle burdan dost yenı uyelere dm kapalı bı sure
Kardeşim seninde hayranın olmamı ister misinHayranların baya çok dost bı imza günü yapta sevinsin garipler
Yok kanka biz garibizKardeşim seninde hayranın olmamı ister misin
At oto rulete 5 dk da 0 olsun rahatlapara 500 e ındı yıne hayaller gıdıyo
Bitirmeden yatmazsin dostpara 500 e ındı yıne hayaller gıdıyo