Ah be erhanim be rullette ne slotta yukseltemeyecegini öğrenemedin mi spordan devam etyok abı ne zamandır bı 5k yapalım dedık yıne olmadı aw
Bol Şans ReisVay be şansa bak takip etmiyordum vida maçında son dk da 2 gol olmuş tel gole kalmış kupon
Ekli dosyayı görüntüle 228698Ekli dosyayı görüntüle 228699
Şansından azıcık yolla be kardeşYok artık yazarken son gol de geldi )
Neyse kendi sanssizligimizi sana getirmeyelim bol sans dost
G.o dost24 e 35 lıra koyuyorum 16 16 ya 35 koyuyorum 24 atıyo aw cocukları bıtırdıler sonunda
Bol şanslar gelir inşallahVay be şansa bak takip etmiyordum vida maçında son dk da 2 gol olmuş tel gole kalmış kupon
Ekli dosyayı görüntüle 228698Ekli dosyayı görüntüle 228699
Geçmiş Olsun Reis24 e 35 lıra koyuyorum 16 16 ya 35 koyuyorum 24 atıyo aw cocukları bıtırdıler sonunda
yok kardeşim baht yok ceksek nolcak baska sıteye atcaz kosede para olsa cek bu paralar kurtarmıyo bızıGeçmiş Olsun Reis
Aynen öyle hikaye onlar 10 k altı kurtarmazyok kardeşim baht yok ceksek nolcak baska sıteye atcaz kosede para olsa cek bu paralar kurtarmıyo bızı
aza kanaat hıkayelerı bana gore degıl olursa olur olmassa yapcak bı sey yok
30 liraya 1300 kötü de değildi ama tabi senin sitilin nedir bilemem reis haa dediğin gibi çeksen nolcak başka sitede pic olacakyok kardeşim baht yok ceksek nolcak baska sıteye atcaz kosede para olsa cek bu paralar kurtarmıyo bızı
aza kanaat hıkayelerı bana gore degıl olursa olur olmassa yapcak bı sey yok
sans yok ama zaten 500 lıra yemıs oyun 2 lıradan bonusa gırıyoruz 10 lira veriyo hıc x atıyo nerde kahpe cocugu hepsının sansı acık aq cam artık bu duzenınAynen öyle hikaye onlar 10 k altı kurtarmaz
uzun suredır yuksek para cekmıyorum o yuzden kasa geldımı oynarım30 liraya 1300 kötü de değildi ama tabi senin sitilin nedir bilemem reis haa dediğin gibi çeksen nolcak başka sitede pic olacak
25 lirayı 10 k yaptım girdim tek seferde bonanzada 10 klik spin aldım 700 lira verdi AMK kumarda paraya gidecen 1 k 10 k para deil ne alabilirsin o paralarla30 liraya 1300 kötü de değildi ama tabi senin sitilin nedir bilemem reis haa dediğin gibi çeksen nolcak başka sitede pic olacak