- 451
- 350
- 63
Havada kupon yapmak isterdim
Turistik bir seyahat bu, sende 55 milyon dolar bas sende git. Neyin gururu bu anlamadım. Gidip de uzayda çalışmalara katılıp dönüp Türkiye'de bu çalışmalar üzerine birşeyler mi yapmış? Adam gitti uzayda topla havada asılı kalma gibi bişey yaptı geldiTürkiye'miz için gurur verici bir olay olması bile yeterli.
4 kişi gidiyor ve bunlardan birisi Türk.
Yüzlerce kişi canlı yayınlar yapıyor, milyonlarca kişi izliyor ve bu heyecana,sevince ortak oluyor ama siz ne gerek var diyorsunuz.
Adamlar salak zaten dimi böyle boş beleş şeyler yapıyorlar. Uzaya gitmek falan ne gerek var yahu..
Uluslar arası uzay istasyonuna gidilmesini bende anlayamadım açıkçası teknik olarak uzayda bile değilTürkiye'miz için gurur verici bir olay olması bile yeterli.
4 kişi gidiyor ve bunlardan birisi Türk.
Yüzlerce kişi canlı yayınlar yapıyor, milyonlarca kişi izliyor ve bu heyecana,sevince ortak oluyor ama siz ne gerek var diyorsunuz.
Adamlar salak zaten dimi böyle boş beleş şeyler yapıyorlar. Uzaya gitmek falan ne gerek var yahu..
Olabilir sonuçta Dünya bunu takip ediyor ve bizimde Ülkemizin adının geçmesi çok önemli. Çünkü Yabancı basın bizi tamamen Arap,Suriyeli-Afganlı gibi tanıtıyor. Çoğu kişi Türkiye'nin arabistan gibi olduğunu sanıyor. Develere falan binildiğini sanıyor.Turistik bir seyahat bu, sende 55 milyon dolar bas sende git. Neyin gururu bu anlamadım. Gidip de uzayda çalışmalara katılıp dönüp Türkiye'de bu çalışmalar üzerine birşeyler mi yapmış? Adam gitti uzayda topla havada asılı kalma gibi bişey yaptı geldi
Herşeyiyle katılıyorum sanaAlper Gezeravcı’nın Uzay’a çıkması bence Türkiye’nin uzay teknolojileri ve uzay araştırmaları konusundaki potansiyelini ve yeteneklerini göstermesi bakımından büyük önem taşıyor. Bu tarz görevler, Türkiye’nin uzay teknolojileri alanında daha da ilerlemesine yardımcı olabilir ve ülkenin uluslararası arenadaki uzay araştırmalarına katılımını artırabilir. Ayrıca, bu tür başarılar genç nesiller üzerinde de ilham etkisi yapabilir ve bilim ve teknoloji alanlarına yönelmelerini teşvik edebilir. Bu tür başarılar, ulusal gurur ve saygınlık açısından da önemli olabilir. Bu şekilde düşünmek lazım.
Ülkene milyon mülteci doldurup hepsine TR pasaportu verirsen tabi elin yabancısı seni Arap sanır. Bu tür algıları böyle turistik gezilerle falan yikamazsin. Istediğin kadar uğraş, o adamlar yine seni Arap sanmaya devam edecek. Atarsın tüm mültecileri ülkeden, buraya gezmeye gelenler o zaman görür bu ülkenin Arabistanla bir alakası olmadığını. Baştaki adam araptapar olduğu sürece zaten böyle birşey imkansız)Olabilir sonuçta Dünya bunu takip ediyor ve bizimde Ülkemizin adının geçmesi çok önemli. Çünkü Yabancı basın bizi tamamen Arap,Suriyeli-Afganlı gibi tanıtıyor. Çoğu kişi Türkiye'nin arabistan gibi olduğunu sanıyor. Develere falan binildiğini sanıyor.
Elin gavur pragmatiği bile Türklere özel oyun yaparken Saray Rüyası diye kafasında sarıklı bir dede ile yapıyor.Yani Türklere yurt dışında düşük sınıf insan gözü ile bakılıyor.
Bu bile Hmmm diye düşüntürtür insana, bence gurur verirci bir olay.
Bu yönetimle falan iyi bile şuan. Bu bile fazla Gördüğün gibi yorumları millet ne gerek var falan diyor.Herşeyiyle katılıyorum sana
Ama Türkiye'nin ilk uzay misyonu böyle olmamaliydi
Dünyayı uzakdan görecek kadar uzaklasmadilar ustadDunya yuvarlakmiymis sormak lazim))
Mültecilerle alakası yok bunların. Yabancı basının tanıtmasından kaynaklanıyor. Netflixte bile Türk dizileri hep Arabistanda geçiyor gibi gösteriliyor.Ülkene milyon mülteci doldurup hepsine TR pasaportu verirsen tabi elin yabancısı seni Arap sanır. Bu tür algıları böyle turistik gezilerle falan yikamazsin. Istediğin kadar uğraş, o adamlar yine seni Arap sanmaya devam edecek. Atarsın tüm mültecileri ülkeden, buraya gezmeye gelenler o zaman görür bu ülkenin Arabistanla bir alakası olmadığını. Baştaki adam araptapar olduğu sürece zaten böyle birşey imkansız)
Onuda biraktim soracagim tek soru o sahsa dunya top gibimi diye))Turist olarak gitti nasaya 55 milyon dolar verin sizide uzaya gonderir
Orta cağda adam asiyorlardi cunkuOnuda biraktim soracagim tek soru o sahsa dunya top gibimi diye))
Bence daha etkili yöntemi var iyi sporcular yetiştirerek daha çok tanıtım yapilabilirMültecilerle alakası yok bunların. Yabancı basının tanıtmasından kaynaklanıyor. Netflixte bile Türk dizileri hep Arabistanda geçiyor gibi gösteriliyor.
Bize nasıl Afrika v.s hep açlıktan kırılan,su bulamayan gibi gösterildiği gibi Bizde o şekilde gösteriliyoruz.
Bu tarz Etkinlikler ise bu düşünceleri tersine çevirebilir bence.
Yakinda kampanyalar gelir kanka))Filmlerden duyduğu cümlelerle konuşan bi adam ne uzayı ne uzay seyehatı akıllı olun ya dünya halettiler uzay kaldı millet acından ölüyor
Lyrikaları içip içip boş yorum yapıyonuz yaFilmlerden duyduğu cümlelerle konuşan bi adam ne uzayı ne uzay seyehatı akıllı olun ya dünya halettiler uzay kaldı millet acından ölüyor