Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İnşaat Hakkında

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,575
8,102
113
7 8 ay önce mermerden çalıştım. Orada da harç yapiordum ama ortam mükemmeldi yorulmuordum ustalar iyi olunca o zaman 1200 alıyordum şimdi bu 1000 1300 deyince iskillendim aslında ama sırf hava değişikliği olsun diye gidiom evde delircem artik cunki
Bosver zammı önce kendini sevdir

Azadi6321

Why so...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,196
3,394
113
Kolay gelsin usta değilsin zaten o para iyi bence kalifiye eleman için

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
617
93
Değil sıfırdan başlayan adama çok bile işi ogrendikce yükselir
Kışın beraber burada mermer işinde calistihim usta aradı Hataya çağırdı 1800 vereyim dedi 1 hafta önce hemen alayım biletini gel dedi ama orda da psikolojim bozulur die gitmedim

guns n roses

Işığı açınca karanlığa kaçan böcekler gibi....☢️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,491
2,373
113
benim yigenim 22 yaşında duvar ustası günlük 1800 alıyor benide çagırmıştı dayı sende gel diye de üşendim ama sektör iyi

tut02

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
617
93
benim yigenim 22 yaşında duvar ustası günlük 1800 alıyor benide çagırmıştı dayı sende gel diye de üşendim ama sektör iyi
Bende işi öğrenirsem artık inşaata devam edecem sıkıldım otelde restaurant da sezonluk calismaktan

Tegmen07

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
612
262
63
Beyler 1 hafta yokum cumartesiye kadar. Hem hava değişikliği olur benim için de. Havalimanina gidiyorum inşaata çalışmaya. Adamla bugün tanıştık. Abi tras olacak kontör alacam evde zeytine kafa atiom dedi. Hemen 2 k yolladı hesabıma onu da saolsun bonanza da kaybettik. Günlük 1300 dedi. Mantolama isiymis ne olduğu hakkında da bir bilgim yok ama ustaların yaninda takılacam. C.tesi haftalığına alana kadar bana dua edin. Dayanabileyim inşaatta. Allah'tandır evde kaliniormus konteyner muhabbeti yokmuş. Adam çok zengin lavuk 7 8 milyonluk arabayla geldi benle tanışmaya umarım yovmiyede yükselir 1 haftadan sonra. Allaha emanet olun. Bol kazançlar.
Kardeşim eleman aliyorlarsa ben de geleyim konusssan