Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

İran İsrail'e Kaldırdı

Sisifos

tostlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
4,302
113
Dostum bugün evet sizene diyip geçebilirsin ama yarın uyandığında bunun bize ne kadar girdiğinin farkına varirsin ve neye uğradığını sasirirsin. Biz savaşa dahil olmasak bile bu bizim ekonomimizi çok büyük etkileyecek en basidi kripto borsası şuan telaşa girdi millet paralarını çekiyor. Bu lanigin aynısı turkiyedede olacak bu savaş öyle küçük bir savaş olmaz ABD Irak Rusya Ukrayna gibi olmaz bu büyük bir felaket olur. Zaten ekonomimiz havadan ne kapan bir ekinomi iyice cortlar
harbimi la kriptosu olanlar paralarınmı çekiyor cidden

ATLANTIK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,741
1,203
113
iranda boş diyil gibi muhakak güvendiyi bişey varki israile yönelik böyle bi girişimde bulundu tahminim nükleyer.bi gücümü var ne durumlar gercekden de cok citti allah yar yardımcımız olsun bizide etkileyebilir umarım etki görmeyiz fazla

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,570
1,363
113
üstad ben videolardan bildiğim kadarıyla konusuyorum . sen daha iyi biliyorsan anlat söyle neyi var iranın
Hocam neyin videosu 🤣 dünya da kimse bilmiyor elindeki nukleer bombanın sayısını cinsini kaç kW oldugunu hangi videodan bahsediyorsunuz

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,570
1,363
113
Dostum ABD İsrail tasma takamaz ABD deki Yahudiler yavaş yavaş çin kaymaya başladı yani çin fonlamaya başladılar yani İsrail deki yahudiler olmasa yani fonlamasa ABD bı dikimi yiyemez bunu bil dost
Aynen öyle arplar ellerinden gitti tek para kaynaklari Yahudiler kaldı onlarda giderse ekonomik olarak çok fena dibe vururlar

Mehmet1280

Adi bir kumarbaz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
910
442
63
iranda boş diyil gibi muhakak güvendiyi bişey varki israile yönelik böyle bi girişimde bulundu tahminim nükleyer.bi gücümü var ne durumlar gercekden de cok citti allah yar yardımcımız olsun bizide etkileyebilir umarım etki görmeyiz fazla
Rusla çin var

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,570
1,363
113
Olay üç beş sürtünme sonrası tatlıya bağlanır iran bakam benim yanımda kimler var kim destek verecek düşüncesinede girmiş olabilir asıl büyük savaş bencede amerika çin arasınd başlayacaktır
Umarım öyle olur

umutozbek

Toplam Kazanç: 1.450.000 TL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,487
944
113
Dostum ABD İsrail tasma takamaz ABD deki Yahudiler yavaş yavaş çin kaymaya başladı yani çin fonlamaya başladılar yani İsrail deki yahudiler olmasa yani fonlamasa ABD bı dikimi yiyemez bunu bil dost
takar kanka emin ol diyorum ya zaten sadece sosyal medya icat edildi bu hep böyleydi

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,471
4,263
113
bazi arkadaşlar dalgasini geciyor ama sanırım çocuk oldukları için şuan tam anlamıyla İran ve İsrail savaşa girerse bu tüm dünyada bizde dahil felaket demektir umuyorum böyle birsey olmaz İsrail umurumda bile değil isterse bu gece yokolsun ama bu savaş turkiyede ve dünyada büyük yara alır bunu anlarsınız nedemek istedim adam bunları bırakın kumar oynayin işinize bakın diyor oğlum Türkiye de savaşa girse sen evde kumarmi oyniycaksin bu olay lar hepimizi ilgilendiren olaylar

kdr44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,570
1,363
113
bazi arkadaşlar dalgasini geciyor ama sanırım çocuk oldukları için şuan tam anlamıyla İran ve İsrail savaşa girerse bu tüm dünyada bizde dahil felaket demektir umuyorum böyle birsey olmaz İsrail umurumda bile değil isterse bu gece yokolsun ama bu savaş turkiyede ve dünyada büyük yara alır bunu anlarsınız nedemek istedim adam bunları bırakın kumar oynayin işinize bakın diyor oğlum Türkiye de savaşa girse sen evde kumarmi oyniycaksin bu olay lar hepimizi ilgilendiren olaylar
Çok doğru söylüyorsun

nazmi11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,701
1,339
113
dost İranı Müslüman bir ülke biliyorsan yazık valla sana İran Şii Müslüman değil bunuda mi bilmiyorsun İranı herkes hafife alıyor ama iranla hiçbir ülke savaşa asla girmek istemez bakın bugüne kadar amerikayi onlarca tehdit etti İran sizce kendini tehdit eden bir Amerika neden bugüne kadar İranı vurmadı vuramaz çünkü got ister neden biliyormusunuz arkasında da koskoca Rusya var
Boş muhabbet yapma
İran düne kadar ameraka nin en büyük ortadogudaki muttefiydi
Dini olayina hiç girmiyorum uzamasını istemem
Neyse ben İran dan yanayım her ne olursa olsun

FutbolEmpire

Darlandım
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
948
510