- 31,888
- 13,783
- 113
Biyikliciqinla qit@Aekrem @Muroo1988 hazirlanin savasa gidiyoruz
Biyikliciqinla qit@Aekrem @Muroo1988 hazirlanin savasa gidiyoruz
Yahu nasıl takar dostum aç bı araştır be dostum ABD demek yahudi demek yani Yahudiler 2 kısmı vardır yani Haredim Yahudiler var onları bı araştır derim sana Yahudiler 5 yıllık plan yapan birileri değiller 200-300 yıllık projeleri var bu grubun yani anlatsam anlamazsın şimdi aç bı araştır bak hak vericen ozamantakar kanka emin ol diyorum ya zaten sadece sosyal medya icat edildi bu hep böyleydi
bugüne kadar İran hiç böyle bir teşebbüs yapmadı dost bil istedim bugüne kadar kimseye gözdağı vermedi bekleyip görmek lazım sadece bu gece uzun olacak gibiİt iti kuyruğuna basmaz gözdağı veriyor devletler birbirine
aynenRusla çin var
Savaş başladı zatenhenuz böyle bir bilgi gecmediler sabaha karşı İran İsraile vurabilir ortadoguda büyük bir savaş çıkabilir dostlar 3.dunya savaşı da olabilir Allah korusun
Iran rusya ve cini arkasına alırsa ki öyle görünüyor israili filistinden beter eder adamlar gerilla savaşını bilen yıllarca irak ile savaşmış bir toplum savaştan korkmazlar insan değeri onlar için yok gibi birşey yani kaybedecek birşeyleri yokbugüne kadar İran hiç böyle bir teşebbüs yapmadı dost bil istedim bugüne kadar kimseye gözdağı vermedi bekleyip görmek lazım sadece bu gece uzun olacak gibi
İsrail e birilerinin tepki vermesi gerekiyordu geç bile kalındı zaten bu olaya bence, ama olaylar büyürse bize fena sıçrarbugüne kadar İran hiç böyle bir teşebbüs yapmadı dost bil istedim bugüne kadar kimseye gözdağı vermedi bekleyip görmek lazım sadece bu gece uzun olacak gibi
iranin arkasında zaten Rusya ve Çin var eğer böyle olmasaydı emin ol İran teşebbüs bile etmezdiIran rusya ve cini arkasına alırsa ki öyle görünüyor israili filistinden beter eder adamlar gerilla savaşını bilen yıllarca irak ile savaşmış bir toplum savaştan korkmazlar insan değeri onlar için yok gibi birşey yani kaybedecek birşeyleri yok
kumar a devam yani knkBaştakilerin tek derdi insanları yonetip duzen kurup calistirip paralarini almak oyle din iman karakter sahsiyet falan olsaydi emin olun şuan tum islam alemi araplarda dahil israilde olmamiz lazimdi o yuzden fazla şaapmayın yani ..
Haberlere hic bakmadin heraldeAbartmayın isterseniz o kadar da değil
Felaket tellalliga gerek yok
Bu işler o kadar kolay mi
evet dost baya ciddiye benziyor çünkü olayın içinde iran varMevzu bayagi ciddi yanliz abd baskani tatildeymis tatili yarida kesip toplantiya gelmis.hay senin aw iran tatilimide sihdin diyordur simdi adam 😁😁
Normal depremden bahsetmiyor bizde saldircagiz anlamında açıklama yapmışlardırİsrail den İrana mesaj ; Bu gece İran da deprem olacak