- 28,019
- 23,241
- 113
Risk bakımından dedim Türkiye'de araçların motorlara verdiği değer malum soğuğu yağmuru karı ayrı bide trafikte çekilen çile ayrıYok bence değil benimki kolay bence (ama bana göre) 4 5 farklı sektörde çalıştım
Risk bakımından dedim Türkiye'de araçların motorlara verdiği değer malum soğuğu yağmuru karı ayrı bide trafikte çekilen çile ayrıYok bence değil benimki kolay bence (ama bana göre) 4 5 farklı sektörde çalıştım
İş Bulma Kurumu oldu forum
Burda her şehirde her sektörde çalışan çevresi olan arkadaşlar var iş bulunur burda doğrudur ama tek bir konuda toplamak gerekir iş arayislariniİş Bulma Kurumu oldu forum
Süslu kahveye yazdik bakalim dost saolasinDavet salonlarına düğüne kurumsal yerlere eleman gönderen 8 saat çalıştıran bi yer var Perpada ama sen öyle istemiyosun çağlayan vatan caddesi girişinde komi arayan bi restoran var 24 saat açık vardiyalı ama tecrüben var komilik istemezsin pangaltıda süslü kahve var geçen hafta nargileci arıyodu hala arıyomu hatırlamıyorum aklıma şimdilik gelenler bunlar
Ordaki nargileci değişmediyse yurt dışında yıllarca çalışmış bi adam vardı dövmeli baya farklı karışımları vardı tütünlerini özel getirtiyodu kendisi bizzat kontrol ederdi değişmediyse tabi oranın inşaat halinde kadrosuna yazılmıştım mekanın ilk masa sandalyelerini ben taşıdım üst kat oyun alanı okey tavla vs var maç yayınlarıda mekanın açılmaaına 1 hafta kala müdürü kavga ettim motorcu bi lavuktu ayrıldım sonra ama aram var sahibiyle iş mülakata kalırsa haber ver gelir konuşurum bendeSüslu kahveye yazdik bakalim dost saolasin
Tamam dost saolasinOrdaki nargileci değişmediyse yurt dışında yıllarca çalışmış bi adam vardı dövmeli baya farklı karışımları vardı tütünlerini özel getirtiyodu kendisi bizzat kontrol ederdi değişmediyse tabi oranın inşaat halinde kadrosuna yazılmıştım mekanın ilk masa sandalyelerini ben taşıdım üst kat oyun alanı okey tavla vs var maç yayınlarıda mekanın açılmaaına 1 hafta kala müdürü kavga ettim motorcu bi lavuktu ayrıldım sonra ama aram var sahibiyle iş mülakata kalırsa haber ver gelir konuşurum bende
Plansız olmaz@SULLY esselaaaa nerdesin dost İstanbul'da bı iş buldukta araya gitmem demi
Ortakoyde butik otel dost kalma yeri oraya ait 25 odalı yer hem kahvaltı salonuna bakacağım hemde oda temizliğine yardım edecekmisimPlansız olmaz
Ben tam olarak nasıl yardım edicem otelin insan kaynakları müdürü müyümOrtakoyde butik otel dost kalma yeri oraya ait 25 odalı yer hem kahvaltı salonuna bakacağım hemde oda temizliğine yardım edecekmisim
Esselaaaa dost sen bir İstanbul beyfendisi olarak seni bı FB müdür olarak gördüm sordum ama kanaaaat getirdim sana soran ağzıma ben 😁Ben tam olarak nasıl yardım edicem otelin insan kaynakları müdürü müyüm
EssseeeelaaaEsselaaaa dost sen bir İstanbul beyfendisi olarak seni bı FB müdür olarak gördüm sordum ama kanaaaat getirdim sana soran ağzıma ben 😁
Kardeş burası kumar sitesi işkur var oraya baksanSelamün aleyküm dostlar çoğu dost biliyor beni Hatay'da yaşıyorum halen ev yapılmadı 3 aydır sağlık sebepten calisamiyordum şuan iş arıyorum bildiginiz varsa yazar misiniz lütfen ve konaklama iş yerine ait olursa daha iyi olur benim için