- 21,157
- 17,489
- 113
Diyar biraz yalanı sever, muhtemelen kovulmuşturİş yerinden neden ayrıldın
Diyar biraz yalanı sever, muhtemelen kovulmuşturİş yerinden neden ayrıldın
Saatleri değiştirdiler dostİş yerinden neden ayrıldın
Kalbimi kırıyorsun dostDiyar biraz yalanı sever, muhtemelen kovulmuştur
Ne@SULLY yardımcı olun la arkadaşa
İstanbul'da değil misin olm adam iş yariyormuş. Vardır senin çevren
Is ariyorum dost
Artık düzeni şey değiştirdim komisyon usulü iş ayarlıyorum önden 1 k alcam en kral işe sokarım maaşında 4 k daha alırımİstanbul'da değil misin olm adam iş yariyormuş. Vardır senin çevren
Vazelin bizden mı senden mı ?Artık düzeni şey değiştirdim komisyon usulü iş ayarlıyorum önden 1 k alcam en kral işe sokarım maaşında 4 k daha alırım
Adama yardımcı olArtık düzeni şey değiştirdim komisyon usulü iş ayarlıyorum önden 1 k alcam en kral işe sokarım maaşında 4 k daha alırım
EmredersinizAdama yardımcı ol
VazelinsizVazelin bizden mı senden mı ?
En kral iş ne oluyor tam olarakArtık düzeni şey değiştirdim komisyon usulü iş ayarlıyorum önden 1 k alcam en kral işe sokarım maaşında 4 k daha alırım
Moruk ben ist içi dışı farketmez bu tarz konu açan herkese fikir verdim adres verdim gidin çalışın diye daha 1 kişiden gittim iş buldum allah razı olsun diye dönüş almadım sende aynısının yapcaksın büyük ihtimalle bide benim çalıştığım sektör için arıyosun iş bulamaman imkansızEn kral iş ne oluyor tam olarak
Sende kafe sektöründe misinMoruk ben ist içi dışı farketmez bu tarz konu açan herkese fikir verdim adres verdim gidin çalışın diye daha 1 kişiden gittim iş buldum allah razı olsun diye dönüş almadım sende aynısının yapcaksın büyük ihtimalle bide benim çalıştığım sektör için arıyosun iş bulamaman imkansız
Beykoz uyar mı sanaDostlar selamun aleyküm herkese kolay gelsin öncelikle , çalıştığım yerde ayrılmak zorunda kaldım kafe sektöründe iş arıyorum ranırlık ile başladım garsonda oldum yaklaşık 4 yıldır da nargileci olarak çalışıyordum. Forumda kafe sahipleri abiler vardır illa ki eleman arayan varsa bir görüşme şansımız varsa sevinirim.
Ben 13-14 senedir cafe restoran otellerde sayısız mekanda çalıştım hala devamkeeSende kafe sektöründe misin
Avrupa yakasındayim kralBeykoz uyar mı sana
Avrupa anadolu hangi tarafBen 13-14 senedir cafe restoran otellerde sayısız mekanda çalıştım hala devamkee