- 3,143
- 2,227
- 113
Yemeksepetine gir dost hayatını idame ettirecek kadar kazanırsın kimsenin uşaklığını yapmazsin girmeyi düşünürsen yardımcı olurum detaylarda bilmediğin şeylerde kış geldi zaten hemen alırlar (motorun varsa veya bulabilirsen)
Reis kuryelik yapardan o parayı kazanabilirsinArkadaşlar selamlar 26 yaşındayım bursada oturuyorum iş ilanlarına başvurdum aylık 40 bin tl en az istediğimi belirttim geri dönüşler oldu çok fazla ama ortalama maaşlar 18 20 22 diyorlar yok mudur en az 40 bin veren iş ilanları işe girmek zor da olsa hangi işler vardır iş ilanları vs bilen yazabilir mi daha önce optikçide çalıstım 11 ay kendi isteğimle çıktım asgari oldugu işçin maaş onun dısıunda 2 ay garsonluk yaptım kendim cıktım bütün islerden kendim cıktım bilen biri yazabilir mi
+1Yemeksepetine gir dost hayatını idame ettirecek kadar kazanırsın kimsenin uşaklığını yapmazsin girmeyi düşünürsen yardımcı olurum detaylarda bilmediğin şeylerde kış geldi zaten hemen alırlar (motorun varsa veya bulabilirsen)
teşekkürler bro myazman bile yeterli bakarım hepsine bi araştırıreım maaş ne kadar olur ortalama günde 10 12 saat calısırm sorun değil de maaşı ortalama ne kadar olurYemeksepetine gir dost hayatını idame ettirecek kadar kazanırsın kimsenin uşaklığını yapmazsin girmeyi düşünürsen yardımcı olurum detaylarda bilmediğin şeylerde kış geldi zaten hemen alırlar (motorun varsa veya bulabilirsen)
knk motor yok onlarınkini kullansam olmuyor muYemeksepetine gir dost hayatını idame ettirecek kadar kazanırsın kimsenin uşaklığını yapmazsin girmeyi düşünürsen yardımcı olurum detaylarda bilmediğin şeylerde kış geldi zaten hemen alırlar (motorun varsa veya bulabilirsen)
Motor ehliyetın varmı Motor Arac degilteşekkürler bro myazman bile yeterli bakarım hepsine bi araştırıreım maaş ne kadar olur ortalama günde 10 12 saat calısırm sorun değil de maaşı ortalama ne kadar olur
Motor yoksa getir kurye var oraya girebilirsiniz kazanclari iti aylık giderler çıkıntı eline 35 40k kalır ehliyetin varsa hemen başvurknk motor yok onlarınkini kullansam olmuyor mu
Motor kirala bolgeyi öğren aylık en ez 50 + kazanirsinknk motor yok onlarınkini kullansam olmuyor mu
O parayı cıkarman ıcın Kac saat kopek gıbı Pardon Essek Gibi Calısıcagınıda soyle ArkadasaMotor kirala bolgeyi öğren aylık en ez 50 + kazanirsin
Valla ben İstanbul'da çalışırken günlük 12 13 saat calisiyodum 50 paket atıyordum haftalık bonusu tamamlıyordum 60 70 civarı bana kaliyoduO parayı cıkarman ıcın Kac saat kopek gıbı Pardon Essek Gibi Calısıcagınıda soyle Arkadasa
İstabul İzmir Gibi yerleri Bursayla Bir tutmayın Timci İstanbulda o parayı bırakır Bursadaa O parayı imkanı yok bırakmazValla ben İstanbul'da çalışırken günlük 12 13 saat calisiyodum 50 paket atıyordum haftalık bonusu tamamlıyordum 60 70 civarı bana kaliyodu
Doğrudur bursayi bilmiyorumİstabul İzmir Gibi yerleri Bursayla Bir tutmayın Timci İstanbulda o parayı bırakır Bursadaa O parayı imkanı yok bırakmaz
Eskisi gibi değil artık kazancı işin içindeyim eskidendi o ama yine iyidir şükürYemek sepeti de slot secersin istedigin kadar calisirsin kanka istediğin gub izin karışan eden yok tamamen sistem üzerine hem rahat hem kazancı co
Knka yerine göre değişiyor paket miktarıEskisi gibi değil artık kazancı işin içindeyim eskidendi o ama yine iyidir şükür
yok almak şart ozamanMotor ehliyetın varmı Motor Arac degil