- 2,816
- 1,663
- 113
Msela ben bölgeyi bildiğim için bana en az 2 3 paket atiyodu günlük 50paket altına dusmuyodum ki 350 bonusumu alymEskisi gibi değil artık kazancı işin içindeyim eskidendi o ama yine iyidir şükür
Msela ben bölgeyi bildiğim için bana en az 2 3 paket atiyodu günlük 50paket altına dusmuyodum ki 350 bonusumu alymEskisi gibi değil artık kazancı işin içindeyim eskidendi o ama yine iyidir şükür
Yok şuan düştü baya çok sıkı kurallar geldi artık çok kurye olduğu için paketlerde düştü çoğu yerde yani kurye telegram gruplarında konuşuyoruz herkes öyle diyorKnka yerine göre değişiyor paket miktarı
Sen nerde kuryelik yapıyon kankaYok şuan düştü baya çok sıkı kurallar geldi artık çok kurye olduğu için paketlerde düştü çoğu yerde yani kurye telegram gruplarında konuşuyoruz herkes öyle diyor
Ehliyetin Olsaydı motorun olaydı maydonoz K.sanayi subesınde iş Ayarlardık Aylık Kazancın 34 k + sigorta + yemek işe sokardık senıyok almak şart ozaman
40 50 arası kalır mı peki net ücret aylıkİstabul İzmir Gibi yerleri Bursayla Bir tutmayın Timci İstanbulda o parayı bırakır Bursadaa O parayı imkanı yok bırakmaz
ne kadar mesala bursadaki biri net ne kadar alır 10 12 saat calıssa günde haftada 5 6 gün calıssınEskisi gibi değil artık kazancı işin içindeyim eskidendi o ama yine iyidir şükür
motor ehliyeti alınca yardımcı olur musun bi bakayım araştırayım bakayım ehliyet gerektiğin ibilmiyordumEhliyetin Olsaydı motorun olaydı maydonoz K.sanayi subesınde iş Ayarlardık Aylık Kazancın 34 k + sigorta + yemek işe sokardık senı
Motor senin olması lazmİstanbul'da restorantlae kendi motoruyla saatlik 150+ paket başı + yemek veriyor
Bursada Trentyol da atan arkadaslar soyluyor 38 k bırakıyor Hersey çıktıktan sonra orada 38 k alacagıma + vergisi algısı esnaf kuriye muhabbetlerıyle ugrasıcagıma maydonozda 33 k + sigorta + yemek calısırım daha ıyı40 50 arası kalır mı peki net ücret aylık
Aylık ortlama giderler çıkınca en aşağı 30 kalır gerisi artık bulunduğun bolgedeki paket miktarina gore degisir ama 30 dan asagi almazsin 10-12 saat calisirsa günlükne kadar mesala bursadaki biri net ne kadar alır 10 12 saat calıssa günde haftada 5 6 gün calıssın
Doğru ama 1 sene vergiden muaf kalır arkadaş 29 yaş altiysaBursada Trentyol da atan arkadaslar soyluyor 38 k bırakıyor Hersey çıktıktan sonra orada 38 k alacagıma + vergisi algısı esnaf kuriye muhabbetlerıyle ugrasıcagıma maydonozda 33 k + sigorta + yemek calısırım daha ıyı
B sınııfı ehlıyetın Varsa 8 k para verip 125 cc kadar motor surebılıyon tam detayını bılmıyom lakın bı sorne kadar mesala bursadaki biri net ne kadar alır 10 12 saat calıssa günde haftada 5 6 gün calıssın
dogru 5 bin kimseyle muhattap olmamak için değer 5 bin eksik almakBursada Trentyol da atan arkadaslar soyluyor 38 k bırakıyor Hersey çıktıktan sonra orada 38 k alacagıma + vergisi algısı esnaf kuriye muhabbetlerıyle ugrasıcagıma maydonozda 33 k + sigorta + yemek calısırım daha ıyı
26yımDoğru ama 1 sene vergiden muaf kalır arkadaş 29 yaş altiysa
sen calısıyn mu hala kuruyedeDoğru ama 1 sene vergiden muaf kalır arkadaş 29 yaş altiysa
Ben 1 hafta çok müşterisi olan bir dükkanda çalıştım yok benlik iş değil ben patron şef çavuş emri vakiye gelemiyorum aylık 100k verselerde istemem ama kişiden kişiye değişirBursada Trentyol da atan arkadaslar soyluyor 38 k bırakıyor Hersey çıktıktan sonra orada 38 k alacagıma + vergisi algısı esnaf kuriye muhabbetlerıyle ugrasıcagıma maydonozda 33 k + sigorta + yemek calısırım daha ıyı
b sınıfı var tabiB sınııfı ehlıyetın Varsa 8 k para verip 125 cc kadar motor surebılıyon tam detayını bılmıyom lakın bı sor
patronla ne alakan varkı Ben motorumu almısım paketlerımı zamanında attıktan sonra kım bana laga luga yapacak kı sen yanlıs adamın yanında calısmıssın dostBen 1 hafta çok müşterisi olan bir dükkanda çalıştım yok benlik iş değil ben patron şef çavuş emri vakiye gelemiyorum aylık 100k verselerde istemem ama kişiden kişiye değişir
tamam işte onu bi sürücü kursuna git 125 cc kadar b snıfı surebılıyor onun ıcın neler yapmam lazım diye onalr yol gosterırb sınıfı var tabi