- 10,089
- 5,766
- 113
anlama zorluğu mu yaşıyorsun oynamadığın kuponun fotosunu atıp başlık açıyorsun bari kuponu paylaş ne yapalım paranı bu gurbetçilerde beyin yanıyor herhalde bir süre sonra
Cocuk gibisin paranin fotosunu cekip atmis way beEvet beyler selamünaleyküm aleyküm
Ne için inandirmam gerekiyor sizleri dostlarSelfie çekin İsmail daha inandırıcı olur
biz kuponu paylaş diyoruz çıt yok mal varlığı gösterme yari sanki bura sidik yarıştırıyorCocuk gibisin paranin fotosunu cekip atmis way be
İsmail Neden paranin fotoğrafını çekip üstüne İsmail22 yazıyorsun yaramaz çocuk 🤔Ne için inandirmam gerekiyor sizleri dostlar
Hadi inşallah boll şans ☺Bu akşam adanademir yenicek arkadaşlar ben oynuyorum herkese bol şans 750 leva basıyorum
Kupon nerde cakma levaBu akşam adanademir yenicek arkadaşlar ben oynuyorum herkese bol şans 750 leva basıyorum
Neyinde dost soyle bakalmIster inanın ister inanmayın çokta şeyimde
Kıyamam sanaadanaya basacak 750 levası olsa türkiyeye kesin dönüş yapar bea
kazandın mı la adana ya 750 leva basacak kadar paraKıyamam sana
Var kanka para çok şükürkazandın mı la adana ya 750 leva basacak kadar para
adanaya basacak 750 leva varmı onu soruyorum, bi nevi o toto varmı manasındaVar kanka para çok şükür
Var kanka bastım bileadanaya basacak 750 leva varmı onu soruyorum, bi nevi o toto varmı manasında