Kendimi büyütmedim olanı söyledim yalan yoktek spine 8000 basıp 14 leva işlem ücreti var diye ağlayan adanaya 750 leva oynadım diye ısrarla yalan atan boş bir insansın kendini büyütme
Paranın puştu olmussun la sen ayrıca gördünmü 3 günde 1 Mac yapan fener nasil koydu 😅Kendimi büyütmedim olanı söyledim yalan yok
Ulan İsmail biraz ölçülü at 8 bin leva 75 k para yapıyor sende bokunu çıkardın ismailcim 🥴🤣🤣 Ulan ben tek spine 8 bin leva basmış adamım.totos
Neyin şımarmasii erantgil anlamadimUlan İsmail 25 TL çekiliş parası kovalıyordun
Kurtarmissin galiba totoyu
Ama unutma her çıkışın bı inisi var
Simarma
Konuşmaların diyorum çocuk gibi şımarıkNeyin şımarmasii erantgil anlamadim
adam haklı ismail beninm senle bi sorunum yok ama dediği doğruKonuşmaların diyorum çocuk gibi şımarık
Kumarci adamsın madem biraz ağır ol
Kazandiysan ne güzel !!
düzgünce paylaş ki herkes sevinsin senin adina
Haklısın. Cocuk gibi davranicam diye uğraşıyor halaKonuşmaların diyorum çocuk gibi şımarık
Kumarci adamsın madem biraz ağır ol
Kazandiysan ne güzel !!
düzgünce paylaş ki herkes sevinsin senin adina
Kazancın daim olsun kardeşim hep kazan ins 🙂Ulan ben kimseye bisey yapmadım suçlu yine ben çıktım eyvallah
Bosver tako beti yukselt sen giricek bonusaBoş adam listesi bloklanan listesi kabarıyor iyice
Sonra wild durdurucu program kullanmışsınız diyorlar morukBosver tako beti yukselt sen giricek bonusa