- 41,601
- 45,019
- 113
Arkadaslar bu konuyla alakalı bilgisi olan Varsa Bilgilendıre bilirmi
Ben de merak ediyorumArkadaslar bu konuyla alakalı bilgisi olan Varsa Bilgilendıre bilirmi
Arkadaslar bu konuyla alakalı bilgisi olan Varsa Bilgilendıre bilirmi
Kardeşim öncelikle umarım işsiz kalmadin.. kendin istifa felan edersen alamazsın bunu yeni kanun felan değişmediyse son 3 yıl gibi Bi süre sigortalı çalışman son 3 ayda full olması lazım çıkarildigin iş yerinden zaten sana werilen kağıtla sgk ya gittiğinde kayıt yapıp sonrasında 1..2 güne çıkıyorArkadaslar bu konuyla alakalı bilgisi olan Varsa Bilgilendıre bilirmi
Açma teli napicak ske ske odiycekArkadaspar issizlik maasini bagliyorlar sonra sizi hergun ariyorlar gel su kursa katil gel bu kursa katil falan diye. Isim var gelemem de diyemiyorsun.gitmeyincede maasi kesiyorlar. Tabi maasi baglamak icin onceden 2 sene sigortali isten kovulman lazim. Yani evde oturayim maas gelsin her ay diye bisey yok .
Cagirdiklari kurslara seminerlere katilim zorunlu.Açma teli napicak ske ske odiycek
Sen o telefonu acmazsin da 2 c ay başka bisi öderler 😅Açma teli napicak ske ske odiycek
Son 3 yılda 600 gün primin olması ve başvurudan önceki son 6 ayda aralıksız primin yatmis olması gerekiyorArkadaslar bu konuyla alakalı bilgisi olan Varsa Bilgilendıre bilirmi
oncelikle merhaba 600 gun sigortali calisman gerekiyor bi yerde yani en kotu 2 sene bi gecmisin olucak bi is yerinde ordan ayrildikdan sonra ister e devletten ister sgkye giderek issizlik maasina basvurmak istiyorum diceksin ortalama 10-15 gun icinde sonuclanir sonrasinda her ayin 5 inde ptt hesabina yatar su an guncel issizlik maasi kac tl bilmiyorum ben 2021 de issiz kalmistim başvurdum 2840 vermiselrdi aylik smdi yine issiz kaldm bu ay başvurdum ayin 5 inde yine 2800 vericekler seninki yeni asgari ücrete gore hesaplancagi icin 6-7 yi bulur buyuk ihtimal..
Ezbere konusuyolar yok ararlar yok vermezler bu modellerden heryerde var gormiycen bunlarin yazdiginiBen 23 Ocak tarihinden beri işsizlik maaşı alıyorum. İlk aylığım 8400 liraydı her ay düşüyor. Demirçelik calisaniydim, usta başının monbingi abartıp iyice ekmeğimle oynamaya başlaması neticesinde sağlık sorunum var bahanesiyle(çok ta bahane sayılmaz iki el bileğimde sakat) istifa ettim tazminatımı da aldım işsizlik maaşı da alıyorum. Bu ay son işsizlik maaşımı alicam bitiyor hâlâ tarafıma işkur tarafından bir arama vesaire gelmedi
Son 3 yıl içinde 600-800-1000 prim olanlar 600 e 6 ay 800 e 8 ay 1000 güne 10 ay işsizlik maaşı alabilir şartlar a ilaveten işyerinden kendi rizanla ayrılma dışında yani istifa etmemiş olman lazımArkadaslar bu konuyla alakalı bilgisi olan Varsa Bilgilendıre bilirmi
Yok e devleten başvuruyon issizlik başvurusu de şartlara uyursan alirsin paraniÇalışmış olduğun iş yerinin muhasebecilik gidip çıkış alınca kağıt alıp iskura gideceksin gerisini onlar yapıyor kardeşim