Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşsizlik Maaşı Nasıl Alınır

dizzy17

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,604
765
113
Arkadaslar bu konuyla alakalı bilgisi olan Varsa Bilgilendıre bilirmi

oncelikle merhaba 600 gun sigortali calisman gerekiyor bi yerde yani en kotu 2 sene bi gecmisin olucak bi is yerinde ordan ayrildikdan sonra ister e devletten ister sgkye giderek issizlik maasina basvurmak istiyorum diceksin ortalama 10-15 gun icinde sonuclanir sonrasinda her ayin 5 inde ptt hesabina yatar su an guncel issizlik maasi kac tl bilmiyorum ben 2021 de issiz kalmistim başvurdum 2840 vermiselrdi aylik smdi yine issiz kaldm bu ay başvurdum ayin 5 inde yine 2800 vericekler seninki yeni asgari ücrete gore hesaplancagi icin 6-7 yi bulur buyuk ihtimal..

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,586
4,826
113
Kardeşim öncelikle umarım işsiz kalmadin.. kendin istifa felan edersen alamazsın bunu yeni kanun felan değişmediyse son 3 yıl gibi Bi süre sigortalı çalışman son 3 ayda full olması lazım çıkarildigin iş yerinden zaten sana werilen kağıtla sgk ya gittiğinde kayıt yapıp sonrasında 1..2 güne çıkıyor

dincer33

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,890
661
113
Arkadaspar issizlik maasini bagliyorlar sonra sizi hergun ariyorlar gel su kursa katil gel bu kursa katil falan diye. Isim var gelemem de diyemiyorsun.gitmeyincede maasi kesiyorlar. Tabi maasi baglamak icin onceden 2 sene sigortali isten kovulman lazim. Yani evde oturayim maas gelsin her ay diye bisey yok .

maynatay1860

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,657
987
113
Arkadaspar issizlik maasini bagliyorlar sonra sizi hergun ariyorlar gel su kursa katil gel bu kursa katil falan diye. Isim var gelemem de diyemiyorsun.gitmeyincede maasi kesiyorlar. Tabi maasi baglamak icin onceden 2 sene sigortali isten kovulman lazim. Yani evde oturayim maas gelsin her ay diye bisey yok .
Açma teli napicak ske ske odiycek

Mserhat17

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21
10
3
Ben 23 Ocak tarihinden beri işsizlik maaşı alıyorum. İlk aylığım 8400 liraydı her ay düşüyor. Demirçelik calisaniydim, usta başının monbingi abartıp iyice ekmeğimle oynamaya başlaması neticesinde sağlık sorunum var bahanesiyle(çok ta bahane sayılmaz iki el bileğimde sakat) istifa ettim tazminatımı da aldım işsizlik maaşı da alıyorum. Bu ay son işsizlik maaşımı alicam bitiyor hâlâ tarafıma işkur tarafından bir arama vesaire gelmedi

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,846
2,567
113
oncelikle merhaba 600 gun sigortali calisman gerekiyor bi yerde yani en kotu 2 sene bi gecmisin olucak bi is yerinde ordan ayrildikdan sonra ister e devletten ister sgkye giderek issizlik maasina basvurmak istiyorum diceksin ortalama 10-15 gun icinde sonuclanir sonrasinda her ayin 5 inde ptt hesabina yatar su an guncel issizlik maasi kac tl bilmiyorum ben 2021 de issiz kalmistim başvurdum 2840 vermiselrdi aylik smdi yine issiz kaldm bu ay başvurdum ayin 5 inde yine 2800 vericekler seninki yeni asgari ücrete gore hesaplancagi icin 6-7 yi bulur buyuk ihtimal..
Ben 23 Ocak tarihinden beri işsizlik maaşı alıyorum. İlk aylığım 8400 liraydı her ay düşüyor. Demirçelik calisaniydim, usta başının monbingi abartıp iyice ekmeğimle oynamaya başlaması neticesinde sağlık sorunum var bahanesiyle(çok ta bahane sayılmaz iki el bileğimde sakat) istifa ettim tazminatımı da aldım işsizlik maaşı da alıyorum. Bu ay son işsizlik maaşımı alicam bitiyor hâlâ tarafıma işkur tarafından bir arama vesaire gelmedi
Ezbere konusuyolar yok ararlar yok vermezler bu modellerden heryerde var gormiycen bunlarin yazdigini

dnzylgnbjk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,144
633
113
Sakın 46dan çıkartılmayın hem benim gibi mahkemelerle uğraşırsınız hemde işsizlik maaşı vermiyorlar
O işyerini yakın yıkın o kodu değiştirtin

ezenginer

Basketçi ve Alt
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,826
9,266
113
Son 3 yıl içinde 600-800-1000 prim olanlar 600 e 6 ay 800 e 8 ay 1000 güne 10 ay işsizlik maaşı alabilir şartlar a ilaveten işyerinden kendi rizanla ayrılma dışında yani istifa etmemiş olman lazım

Drogba67

Aşkta Kaybeden Kumarda Kazanır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,633
783
113
Çalışmış olduğun iş yerinin muhasebecilik gidip çıkış alınca kağıt alıp iskura gideceksin gerisini onlar yapıyor kardeşim