- 1,850
- 1,026
- 113
İşsizlik ödemesi alıyorum yarn yatcak 4 aydır alıyorum 5 ay daha alcam 9.200 fakat Salı günü işe başlıcam 30 k maaaş ben bunu İş-Kura bildirmem gerekiyormuş bildirmesem yatsa nolur başına gelen var mı
bıldırmesende otomatık ıptal oluyor sgk gırısı oldugundaİşsizlik ödemesi alıyorum yarn yatcak 4 aydır alıyorum 5 ay daha alcam 9.200 fakat Salı günü işe başlıcam 30 k maaaş ben bunu İş-Kura bildirmem gerekiyormuş bildirmesem yatsa nolur başına gelen var mı
kesilir normalde ama yanlışlıkla yatarsa iade et bildirip yoksa yasal faiziyle geri alırlar engellilere bile acımıyorlar o konuda sana hiç acımazlarİşsizlik ödemesi alıyorum yarn yatcak 4 aydır alıyorum 5 ay daha alcam 9.200 fakat Salı günü işe başlıcam 30 k maaaş ben bunu İş-Kura bildirmem gerekiyormuş bildirmesem yatsa nolur başına gelen var mı
Yarın alcam onu bekliyorum reis Salı evrak hazırlıcam çarşamba başlarımArkdasim yarın sigorta girişi yaparlarsa çekersen sana geri ödetiyorlar sigortan 1 gün geç başlarsa sorun olmaz ama sigortan 5de başlarsa sorun olur o çektin parayı ödersin benim başıma geldi.
Yatarsa faizle geri ödeme talep ediyorİşsizlik ödemesi alıyorum yarn yatcak 4 aydır alıyorum 5 ay daha alcam 9.200 fakat Salı günü işe başlıcam 30 k maaaş ben bunu İş-Kura bildirmem gerekiyormuş bildirmesem yatsa nolur başına gelen var mı
sigortasız çalışırsan alirsin anca o da riskli SSK daha önemli bosverİşsizlik ödemesi alıyorum yarn yatcak 4 aydır alıyorum 5 ay daha alcam 9.200 fakat Salı günü işe başlıcam 30 k maaaş ben bunu İş-Kura bildirmem gerekiyormuş bildirmesem yatsa nolur başına gelen var mı
geri alırlar valla odeseler bile tespit edinceDevletle şaka ,oyun olmaz , ne olur ne olmaz gibi oyunlar oynanmaz tavsiye etmem
aynen öyle yediği damga da yanına kar kalır. zaten otomatik kesiliyor ekranlarına sigorta girişi düşüyorgeri alırlar valla odeseler bile tespit edince
Sana 30k vermezler, asgarı ucret ancaMacera aramayalım o zaman yarn alıp işimize bakalım 9.200 bi boka yetmiyo en iyisi işe girmek 30k temiz maaş
Nerden tanıyon da beni konuşuyon ne iş yaptığımı mesleğimi bi bok bilmeden ne konuşuyon ağzı olan konuşuyor diyorlar ya harbiden öyleSana 30k vermezler, asgarı ucret anca
Ben bildirmedim 1 buçuk ay sonra farkettiler geri aldılar parayı haciz yoluylaİşsizlik ödemesi alıyorum yarn yatcak 4 aydır alıyorum 5 ay daha alcam 9.200 fakat Salı günü işe başlıcam 30 k maaaş ben bunu İş-Kura bildirmem gerekiyormuş bildirmesem yatsa nolur başına gelen var mı