Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet İşsizlik Ödemesi Hakkında

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,850
1,026
113
İşsizlik ödemesi alıyorum yarn yatcak 4 aydır alıyorum 5 ay daha alcam 9.200 fakat Salı günü işe başlıcam 30 k maaaş ben bunu İş-Kura bildirmem gerekiyormuş bildirmesem yatsa nolur başına gelen var mı

Dix77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
430
127
43
İşsizlik ödemesi alıyorum yarn yatcak 4 aydır alıyorum 5 ay daha alcam 9.200 fakat Salı günü işe başlıcam 30 k maaaş ben bunu İş-Kura bildirmem gerekiyormuş bildirmesem yatsa nolur başına gelen var mı
bıldırmesende otomatık ıptal oluyor sgk gırısı oldugunda

Alobar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,090
5,766
113
kesilir normalde ama yanlışlıkla yatarsa iade et bildirip yoksa yasal faiziyle geri alırlar engellilere bile acımıyorlar o konuda sana hiç acımazlar

Roko333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
106
20
18
Arkdasim yarın sigorta girişi yaparlarsa çekersen sana geri ödetiyorlar sigortan 1 gün geç başlarsa sorun olmaz ama sigortan 5de başlarsa sorun olur o çektin parayı ödersin benim başıma geldi.

Roko333

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
106
20
18
170 ara ve bilgi al ve döndür iş beyenmesim çıkarsın sonra devam edersin almaya.

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,850
1,026
113
Arkdasim yarın sigorta girişi yaparlarsa çekersen sana geri ödetiyorlar sigortan 1 gün geç başlarsa sorun olmaz ama sigortan 5de başlarsa sorun olur o çektin parayı ödersin benim başıma geldi.
Yarın alcam onu bekliyorum reis Salı evrak hazırlıcam çarşamba başlarım

alfaromeo12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
272
79
28
Yatarsa faizle geri ödeme talep ediyor

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,513
368
83
Devletle şaka ,oyun olmaz , ne olur ne olmaz gibi oyunlar oynanmaz tavsiye etmem

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,948
2,041
113
sigortasız çalışırsan alirsin anca o da riskli SSK daha önemli bosver

marinpnn

Enişte enişte enişte
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,851
5,011
113
Gariban adam devletten 1 kurus alamaz bilgin olsun söke söke yada s s alırlar senden

NFK19

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,136
719
113
İster bildir ister bildirme SGK girişi başladığında zaten iptal oluyo

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,129
3,953
113
Atlayabilirler ama 2 sene sonra fark edilirse büyük ihtimalle 4-5 maaş kadar faiz ödersin devletin parası kimse de kalmaz

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,850
1,026
113
Macera aramayalım o zaman yarn alıp işimize bakalım 9.200 bi boka yetmiyo en iyisi işe girmek 30k temiz maaş

Tarik53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,025
415
83
Bıldır ise gırdogını işkur'a gerçi kesılır ha olurda kesılmezse sigortanın başladıgı günden sonrakı aldıgın farkı ya seve yada işte ondan alır devlet!

Error68

Suskunlugumuz adamlıgımızdandır
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
522
81
28
Ben bildirmedim 1 buçuk ay sonra farkettiler geri aldılar parayı haciz yoluyla