Bol sans kardes.son ayakda 13 gelirse bu 6li 50den asagi okumaz bence en baba 1 favori gelir oda tabeladaki favori gelirse gelir.ben son ayak 3 13 cok inaniyorum bakalim ne olcak.tabelada 10u hic tutmuyorumBuyur dost burda da favori gelmemesi lazim hepsi favori gelirse 2400 veriyor
Biz ortak yapip 1i tek attik yattik be.cok at cok at vardi kalan 3 ayakta.ahmetcok geride bekledi hep yapiyor bu malliklari.favori favori bitsede o kdr az vermez 6li 32m ne demek bro ilk ayak 5. At 2. Ayak 3. At geldi dier favoriler hic surdirekt deilBuyur dost burda da favori gelmemesi lazim hepsi favori gelirse 2400 veriyor
Kapalı ayakta lamba gelince keyfi kaçıyor insanın parasının yarısını verse yeter8at yazdim lamba geldi gelde dellenme simdi hay ben sizin ..,
Tek umut son ayak 13Kapalı ayakta lamba gelince keyfi kaçıyor insanın parasının yarısını verse yeter
Dost verimez derken ? Devretti geçen yarış o zamanda verilmez diyenler sabaha kadar uyumadı kaçan 12 m a . İki ayakta yarım boyla 2. Gelenler gelmiş olsa 37 bindi favorisi ile . Denedik olmadı kısmet işi taktığım yokAge of fire tabela 1,2 tamamda son ayakta 8 at var gelirsede para vermez
Son ayak ganyanli bı ata para yapar 6li 2yi tek atmak kolay deil 7yi hiç tek atamazsın kafada 1. At 2. Ayak 3. At 2 favori ile çok az vermez.ama 2 favori birdende cacık etti işi en azından 7nin geldiği yerde 3. 5. At gelse çok iyi olurduAge of fire tabela 1,2 tamamda son ayakta 8 at var gelirsede para vermez
Baktim şuan favorisi ile 3200 veriyor yüzde 10 luk at gelirse benim kupon kendini kurtarır bu kadar favoriyeSon ayak ganyanli bı ata para yapar 6li 2yi tek atmak kolay deil 7yi hiç tek atamazsın kafada 1. At 2. Ayak 3. At 2 favori ile çok az vermez.ama 2 favori birdende cacık etti işi en azından 7nin geldiği yerde 3. 5. At gelse çok iyi olurdu
Aynen öyle.senin ssnsinada hiç bı yer patlamadı be kardesBaktim şuan favorisi ile 3200 veriyor yüzde 10 luk at gelirse benim kupon kendini kurtarır bu kadar favoriye
Bence burda yazandan fazlasını vericek.6limda 13 tek 5limde 6 7 at var gelirse geleni yabancı yarışa gomucem sinirlendim valla.Baktim şuan favorisi ile 3200 veriyor yüzde 10 luk at gelirse benim kupon kendini kurtarır bu kadar favoriye